newmomm Kızlar 15 gün kadar annemlerde kaldım pazar günü geldim pazartesi eşim istedi alkollüydü sinirlendim ben kabul etmedim dün o işten gelmeden uyudum kaldım bugün de hazırlandım bekliyordum aradı gecikeceğini söyledi bi iş daha aldım onu yetiştirmem gerekiyor dedi sabah giderken de erken gel diye tembihlemiştim oysaki sonuç hayal kırıklığı ben napayım şimdi bu adamı normalde de aşırı isteksizim bugün hazırlanınca dişiliğim yükseldi🥺🥺
bebek11 newmomm geçte gelse o şekil karşıla bence hevesin kırılmış ama kendini daha fazla sinirlendirme
enerciiiii newmomm en fazla ne kaşar geçikebilir kızgınlık la karşılarsan daha kötü olur modülü düşürme bu gece de böyle olsun bence 💐
Rouge newmomm böyle şeyler olabilir yazılı kanun degil ki canım bugün olmaz baska zaman olur hatta yorgunda olabilir isyemeyedebilirdi bunlar insani seyler normal seyler asla böyle bişey için kızmam
newmomm bebek11 öyle yapacağım sanırım ona kızmadım iş bu sonuçta çok aşırı yoğun çalışıyor ona da üzülüyorum kendini yatağa zor atıyor
newmomm enerciiiii yok canım elbet kızgınlıkla karşılamam sonuçta geliri bu iş yapacak bir şey yok yeterki iş olsun da ama uzun zaman sonra böyle hazırlanınca üzüldüm sadece
newmomm Rouge bende asla kızmam tabii ki kaç gündür erteleye erteleye bugün kesin derken böyle oldu neyse ne kadar geç gelirse gelsin bekleyeceğim onu
HurremSultan newmomm bizde bu ara kavusamiyoruz konusu açılınca gozlerim doluyor sen düşün 🤕🤕 çok özledim onu böyle sakince opusmeyi bile özledim 🤕
enerciiiii HurremSultan kız sen niye bu kadar kocacisin Rabbım mutluluğunu daim etsin de neden bu kadar çok seviyorsun merak ettim ciddi ciddi
bukii27 HurremSultan Hürrem gerçekten aşkım gözlerin doluyor mu ya ben en fazla sinirleniyorm 🥹🥹senin bu sevdan
karamelek90 Bekle gelince yumuşak bir tavırla işte cilve yap masaj yap,öp kokla ıştaha getir adamı,hatta koy banyoya bir güzel kesele sonrasında sal gitsin😂 (kese işin espirisi)
newmomm bukii27 of uykuya dayanamıyorum soğuk soğuk duşa girmek de zor oluyor erkenden gelse de uyusak nolurdu hala gelmedi uyuyacağım artık🥺🥺
HurremSultan bukii27 kanka valla dalga geçiyor oda bende o zaman sinirleniyorum işte😬😬😬 cidden özlüyorum aynı evdeyiz ama hiç firsatimiz olmuyor hiç yani böyle sarılıp uzanamiyoruz bile
bukii27 HurremSultan yavrum işde çocuklu hayat böyle birşey birde 2 tane olunca birde eşin geceleri evde değil diye biliyorum en azından o zaman sarılıp uyurdunuz 🥹
newmomm HurremSultan ah ah çocuktan sonra bizde ya eskiden çok cilveli ilgiliydim çocuk beni yedi bitirdi stresten sadece öfke saçıyorum🥺
buzdankalpler HurremSultan bu kadar belli etmesen mi acaba 😁 vazgeçilmez olduklarından emin olduklarında biraz ego kasabiliyolar şımarıyolar bi haller oluyo
HurremSultan bukii27 evet işte gündüz zaten mumkun değil gece de evde yok🥲🥲 birde ramazan da geliyor onun da stresi var böyle de uzak kalınca çok etkileniyorum ben