HurremSultan bukii27 evet işte gündüz zaten mumkun değil gece de evde yok🥲🥲 birde ramazan da geliyor onun da stresi var böyle de uzak kalınca çok etkileniyorum ben
bukii27 HurremSultan ay ramazan yaklaştıkça beni heyecan basıyor o ayrı ama sen çok narinsin gülüm 🌸 ondan kaynaklanıyor
HurremSultan bukii27 off kimseye de diyemiyorum. Canım sıkkın diyorum görüyorlar çünkü yuzden anlaşılıyor bebeler durmuyor diyorum😂 off kocam ya 🤕🤕
newmomm HurremSultan offf üzüldüm sana şuan ya insan aynı evde kocasını özlüyor gerçekten onda iş stresi bende çocuk stresi hiçbir şey eskisi gibi olmuyormuş
Bonibon_ newmomm O sırada eşimi çok özleyen ben. Daha 9 gün var gelmesine. Biran önce kavuşsak Allah’ın izniyle çok özledim çok 🥹❤️ Sende üzülme.Bekle eşini seni görsün öyle. Çok güzel şeyler olur ya olumlu düşün. Herşey istedigin gibi olsun inşallah 🌹
newmomm Bonibon_ şimdi sordum bi saate gelirim dedi bebeğim erken uyanıyor uyuyacağım artık ya o gelince uyandırırsa ancak öyle olur ama uyanıp yapasım da gelmiyor o zaman of ne bileyim ya
enerciiiii HurremSultan hani demek istediğim kimseyi fazla sevmiyorum ya sevemiyorum nor.sl yani herdeyin Bi sınırı olmalı diye düşünüyorum
selen_ HurremSultan aşko senin yazdıklarını görünce kocama vicdan yapıyorum 😂bu nasıl bir sevmek maşallah 🥰
newmomm HurremSultan çok çok sev bende öyleydi ama stres stres stres bizim stresler çakışınca sevgi geri planda kaldı 🥺