karamelek90 newmomm kıZ güler yüzle hoşgeldin kocacım diyip al içeri git kucağına otur günün nasıl geçti ,yorgunluğunu almamı istermisin elini al beline dola bi öpücük kondur çok özledim de ateşli bakış at ve geri ya Allah sen anladın🫠😂
newmomm bukii27 of uykuya dayanamıyorum soğuk soğuk duşa girmek de zor oluyor erkenden gelse de uyusak nolurdu hala gelmedi uyuyacağım artık🥺🥺
newmomm HurremSultan ah ah çocuktan sonra bizde ya eskiden çok cilveli ilgiliydim çocuk beni yedi bitirdi stresten sadece öfke saçıyorum🥺
HurremSultan newmomm kanka cilve ilgi aynı covuklara yapcak birşey yok uğraşıyoruz oynuyoruz falan ama işte birbirimize vakit kalmıyor bu ara oda yoğun çalışıyor,🥺
newmomm HurremSultan offf üzüldüm sana şuan ya insan aynı evde kocasını özlüyor gerçekten onda iş stresi bende çocuk stresi hiçbir şey eskisi gibi olmuyormuş
newmomm Bonibon_ şimdi sordum bi saate gelirim dedi bebeğim erken uyanıyor uyuyacağım artık ya o gelince uyandırırsa ancak öyle olur ama uyanıp yapasım da gelmiyor o zaman of ne bileyim ya
newmomm HurremSultan çok çok sev bende öyleydi ama stres stres stres bizim stresler çakışınca sevgi geri planda kaldı 🥺
karamelek90 newmomm becerirsin kız yap bunu valla eşinde çok mutlu olur,artık adam üstünden inmez demedin deme😂🫣
HurremSultan bukii27 yok kanka olmadı yarida kaldı sabah 😂 şimdi 4 de gelcek bekle uyuma diyip duruyor🥲🥲🥲