HurremSultan eeeyaniii ilk hamileligimde hep kanıyordu burnum. Pıt pıt damlardi🥺 olabiliyor yani normal seyelr🤍
Deleted_15 eeeyaniii o kadar hassas bi dönemdesin ki maalesef bu kadar hassas olcak 🐛🐛🦄🦄 gebelikte kılcal kanamalar normal ama bitanem hiç bi şey yapmasan bile normal
Susunbebekuyuyo eeeyaniii kuzum bazen ince damar çatlamaları olabiliyor ondan hafif kanamalar oluyor öyle bir şey olabilir mi?
eeeyaniii Susunbebekuyuyo bilmiyorum ki ben hiçbir şey yapmıyorum durduğum yerde burnumu bi siliyorum kan
melaykeeee eeeyaniii canın sağolsun hayatım istediğini sorabilirsin 😍 burun içi kuru kalınca hafif kanamalar olabilir pek bi bilgim yok ama telaşlanacakta bir şey olduğunu sanmıyorum ama yinede doktoruna sor
bukii27 eeeyaniii normal de sanki daha ilerki zamanda olması gerekiyordu sen herşeyi çok hızlı yaşıyorsun 🥹😂😂😂
lixy eeeyaniii normal çünkü artık vücudunun kan dolaşımı artıyor hamilelikte burun tıkanıklığı da gayet normal hatta hamilelik nezlesi diye bir şey var hdjshshd aayy çok tatlı telaşlar yaaa bana hamileliğimi özlettiriyorsun🥹
eeeyaniii lixy google amcaya sorunca pek iç açıcı şeyler söylemedi 😂 kan basıncı arttığından dolayı da olabilir demişti yine de güvenemedim. Ee kardeş gelsin o zaman yavrunuza 😂
belladonna eeeyaniii Hamileliğin başında bende de olmuştu. Burnum sürekli tıkanıyordu sanırım yara olduğu için oluyordu. Geçici bir durum ama. Tabi herkeste farklı ama yine de tedirgin olmayın.
eeeyaniii belladonna içim rahatladı ya çok teşekkürler, bende de tıkanıyo sürekli bi doluymuş hissi işte silince de hafif kan oluyo peçete
1delirmeistersenn Benim 7.ayımda haftada 1 kanıyordu baya şarıl şurul doktor kan basıncının etkisi demişti sonra da geçti zaten yara falan da yoktu
eeeyaniii 1delirmeistersenn he yok bende o kadar değil sadece Peçeteye silince peçete lekeleniyo akma değil