yavrukus eşimle aramızda karşılıklı bir saygı var. Biz sevgili olmadan önce ilk dikkatimi çeken dürüstlüğü olmuştu. Çok şükür, bu dürüstlük ve saygı devam etmekte. Lakin en ufak bir hatasında onu sileceğimi gayet net bilir. Bizim kırmızı çizgimiz var, bu çizgide birbirimize geri dönüşü olmayacak kadar aşırı cümleler kullanmamaya çalışıyoruz (kavgalıysak). Arkadaşlarıyla buluşmasına asla bişey demem, zaten arkadaşlarını biliyorum. O da beni asla kısıtlamaz(sosyal hayatımda da, arkadaşlarım da da vs.) ben nasıl eşime vakit ayırıyorsam/ eşim nasıl bana vakit ayırıyorsa- buna ek olarak kendi benliğimize de vakit ayırmamız gerektiğini düşünüyorum. (örneğin ben eşim olmadan da sosyal bir şeyler yapmayı severim, eşim de aynı şekilde.) elbet ki birlikte olunca çok daha güzel oluyor, ama insan bazen kendi başına da bir şeyler yapmalı. Telefon şifrelerimizi bilmemiz rağmen, bakmayız. Hatta bir ara eşimin telefonu arıza yaptı, tatildeydik ve instagramda paylaşım yapamadı. Benden ikinci hesap olarak açtı, ona ne bildirim gelirse, bana da geliyordu😅🤣ben iptal ettim, o kadar sıkıldım ki😅🤣 telefonumuz da konum bile açık değil bizim. Ama şöyle bişi, benim ufak bir rahatsızlığım olduğu için ( ola ki düşersem, bayılırsam vs. Bilekliğim ve telefonum bunu algılayıp eşime de bildirim gönderiyor.) (konumu falan) yani sağlık açısından güzel bir şey. Ben bu tarz şeylerin ortak izinde olmasını daha doğru buluyorum. Biz çok kıskanç bir çift de değiliz, yerine ve dozunda göre diyelim.