Deleted35 bukii27 bizde de durum aynı bukim boş çay kahve içilmez yanında bişeyler olur hep ve benim en sevdiğim şey de o an 😂
Moonlight_ Deleted35 dün ben cok güzel gittimde aksam döner yedim sonrasinda hemen 3 mile leslie yaptim ahahahahah🤣
Deleted35 Moonlight_ protein bar değil de şöyle kuruyemişli barlar oluyo ya bayılırım 😅😂 dönerden o kadar soğumuşum ki bi aralar çok yedim acı biberle ayranla 😂😅
Moonlight_ Deleted35 ben nerdeyse 1 sene olcak yemedim 🤣 dünde benimki almis gelmis dayanamadim 😂😂😂 Kuruyemis yiyemedigimden ben onlari yiyemiyorum 🥲 onlardan ye en azindan digerlerine göre daha iyi kahveyide sekersiz ictinmi ohhhhh🤪
Eskobar meleksen1 bir tencere makarna yapıp gece bol soslayıp yemeyi düşünüyorum yeni yeni acıkmaya başladım hamileyimya inşallah alırım bidahada vermem
Deleted35 HurremSultan ilk kez kaçtım kız 😂 Müge anlıya çıkmadı kimse benim için alındım gücendim ama 🙈😂
meleksen1 HurremSultan hahha sal aşkım valla yok demem 😂 hamile kalıp doğurana kadar 55 tim ya çocukla bir dk oturmuyorum ki 🥲
Bubenimoykumm hemsreanne ihtiyaç halinde camı kırınız 😁 yani etikete tıklayınız. Güzel düşünülmüş. Ortak makus talihimiz 😁 bütün kadın ve anaların aynı dertten muzdarip olduğu etiket 😁