Deleted35 HurremSultan Allah korusun kız Allah evlatlarına bağışlasın seni tövbe de 🫢 ama harbiden bişey olsa haberimiz olmaz ,bi yandan üzücü biliyo musun konuşuyoruz burda sohbetler ediyoruz ama kimin başında ne var ne gelmiş haberimiz olmuyo
HurremSultan Deleted35 evet ya bende ona üzülüyorum 🤕🤕 bı anda kaybolunca aklıma hemen senaryolar geliyor keşke hepimizin birbirimizden haberi olsa💐
Eskobar meleksen1 bir tencere makarna yapıp gece bol soslayıp yemeyi düşünüyorum yeni yeni acıkmaya başladım hamileyimya inşallah alırım bidahada vermem
bukii27 Eskobar sus susss git ye söyleme 😂😂😂 günaha giricm çünkü ben de makarna yapıcm ama yememeye çalısıcm
meleksen1 Eskobar oyy sağlıkla gelsin minnoş😍 üşenmezsem ben de yaparım da çocuk uyuyunca ben de bayılıyorum yorgunluktan. Bir de ben makarnayı bile ekmekle yiyorum 😀
bukii27 Eskobar hahhh işde ben öyleyim sadece göbeğimden rahatsızım eşim diyor ki ele geliyorsun ne güzel ama göbeğimde gelmesin ya dedim 😂😂😂
Eskobar bukii27 senin diyet yapmana gerek yokki sadece bölgesel yap yakmaya var onuda sporla halledersin anca mekik falan çek çok etkili azar azar başla bugün beş yarın on
Eskobar meleksen1 ben ekmek yiyemiyorum bide buranın ekmeğini hiç😬 Dün çok canım istedi hemen uyusalar azıcık yapcaktım ama uyumadılar bende uyuyakalmışım sonrada söylediğin gibi üşendim
Deleted35 HurremSultan evet gerçekten bazen birilerini görmeyince merak ediyorum bende iyi mi bi sorun mu var falan diye ama işte şartlar bu kadarını el veriyo burda işte
Deleted35 HurremSultan gerçekten insanlar birbirine yeterince güvenebilse sanal kalmaz da işte öyle bir zamandayız ki insan en yakınına bile tam olarak güvenemiyo maalesef .. kidste buluşmalar oluyo mesela hiç yakın yere yapmadılar bana yoksa giderdim kesin 😂