Nietzsche Kekillikamisci Gökhan estetik yok dedi ama , o an çeken kişi,filtre ve ışıkla alakalıymış,gerçekten kendi videosunda normaldi😂😂
TombulHatun belladonna Bu posta keşke kocamı gönderebilsem adam magazin sever benden çok bilir takip eder 😂😂😂
belladonna TombulHatun Benim eşim de bazen benim bilmediğim şeyleri biliyor ben söyleyince öyleymiş okudum diyor şok oluyorum 😅 Ne anlıyorlarsa artık
Moonlight_ Kekillikamisci 🤣🤣 ahh ben kocami gördükten sonra sogudum zatennn isterse 50 gökhan gelsin bir kocam etmezler hihhh❤️❤️❤️❤️❤️
TombulHatun belladonna benm adam cins ya öf 😂 hiç sevmem magazin takip etmem haberlerde görüyorum napayım diyor 😂
selen_ Moonlight_ bende Gökhan faniydim bı dosya resmi vardı.🤣kardeşim yırttı diye ne ağlamıştım.Vee bombaa 😆 Eşim Gökhan özene benziyor diye sevgili oldum yaşım küçüktü tabi..🙈 Adam hala benziyor yakışıklı kocam ama estetiksiz halini 🤣🤣
belladonna TombulHatun Adam haklı ne yapsın 😅 Ben de haberleri Google üzerinden takip ediyorum ama magazini de dip not yapıyorlar bakmayalım mı 😅 Biliyorsun, her zaman eşini destekliyorum 😜😜 (Yanlış anlaşılma olmasın da tombul beni anladı)