Kizlar tek gecelik iliski yasayip esinizi yada sevgilinizi aldattiniz mi?
Yada heyecan olsun diye yapmak istermiydiniz?
Tek gecelik ilişki
- Düzenlendi
Evliliğimin ilk yıllarında eşimin beni aldattığını öğrendim sırf inat, hırs üzerine arkadaşımın patronu ile birlikte oldum sonra çok pişman oldum tövbeye geldim ama ne fayda olan olmuş artık bir daha yapmam dedim öyle de oldu yapmadım..
Dehsetulvahset yapmadım ya sen?
Kukuliii nasıl affettiniz eşinizi ben asla affetmem. Aldatmanın affı olmaz ne olursa olsun siz de eşinizin konumuna gelmişsiniz aranızda bir fark kalmamış.
Caglaa yapmadim
Kukuliii neden yapiyolar boyle bisiyi hic anlamiyorum neden doyumsuzluk
Kukuliii peki siz itiraf ettiniz mi
Dehsetulvahset Sende az değilsin postlarında ilk gecende olanı anlatmışsın 2 hafta kanama olmus Bi postta tecavüze ugradım hamile kaldım kızımla büyüdüm şimdide 1 gecelik ilişki diyorsun hayırdır kuzu ne ayaksın?
Pembedusler hayır söylemedim
Dehsetulvahset gözleri aç bunların tek gecelik olmuş belli zaten ama bende ki güveni sadakatini yitirdi ben bir daha yapar mıyım tabi ki hayır insan o anda o sinirle herşey yapabiliyormuş çocuğum bile yoktu o zamanlar 17 yaşındaydım..
Caglaa bence erkek 🤦🏻♀️
Kukuliii 17 yaşında mı evlendin
BuseveMinigi ya yapma korkuyorum her böyle şeylerden hep 🙊
Kukuliii 16 yaşında mı ya çocuk gelinmişsiniz üzüldüm keşke şartlar böyle olmasaymış kendi açımdan diyorum belki siz mutlusunuzdur
Kukuliii ahh canim cok kucukmussun tabiki dogru degil bazi seyler ama insan sinirle yanlislar yapabiliyo hayatta bizimde neler yasiycaz belli mi
Dehsetulvahset Ay hayır asla. Tövbe tövbe daha neler eşim varken başkasına ihtiyaç duymuyorum ….