Deleted35 Kekillikamisci üç çok az bi seçenek o yüzden iyice düşünüp etiketlemeliyim bu kutlu görevi kimler usulünce yerine getirebilir düşünmeliyim 😂😅😂
Deleted35 Kekillikamisci olur mu kız modluk çok önemli bir görev burda gerekirse tehlikeli postları ilk onlar açacak herşeyi ilk onlar görecek öyle ki fedakar ve cefakar kişiler olmalı 😂😅
Kekillikamisci @selen_ @bukii27 @kleopatranizzz @Moonlight_ Deleted35 Cameonbabyyy Yeni modu beklerken ikramim olsun içimiz ısınsın 😂😂🤪🤪
Moonlight_ Kekillikamisci saydiklarimla askim kim basvurduysa insallah @Deleted35 eledim onu o Spagetti yesin 🤣
bukii27 Kekillikamisci yavrum ben etiket yapmıyorum zaten 1 kaç kişi dışında herkes aktif olmaya çalışıyor yöneticilerde herşeyin farkındalar aralarında konuşup karar vereceklerdir forumun iyi lehine olsun yeni modlar diyelim 🌸
selen_ Cicekliperde çok aktif olmuyorsun ki nasıl modluk yapıcan zor görüyoruz seni aklıma geldin ama girmiyor zaten dedim 🤣🤣+18post açılırsa etiketlerim hemen 😃😃
Deleted35 Moonlight_ oturup çekirdek çitlerken kim istediğim gibi yorum yapmazsa askıya alırım ben bana güvenmeyin ben yapamam 😂😅😂😂😂