bukii27 sadbarbie hiç deme nohut dürümünü öğlen alel acele yoğrulan köftesini ekşi pirpirim salatasını özledim ben köyümü özledim diyormuşum 😂😂😂🥳🤷🏻♀️👀🥹
sadbarbie bukii27 aminnn canım aminnn Antep’te primemall ın orda oturuyordum adını unuttum evimin dibinde awm yi
sadbarbie bukii27 valla antebim derim başka bişey deneme o kadar şehir gezdim daha Antep gibi yere denk gelemedim 😒😒 beyranı tek geçerim pirpirim deme en son çok oldu nenemin köyünde yiyeli 🥺
bukii27 sadbarbie evet çocuk hastanesinin ve kadın doğum hastanesinin orası oluyor bende serinevlerde oturuyordum ailem halen orda
bukii27 sadbarbie beyran diyince lise zamanlarım geliyor kelebeğin tam karşısında okudum ben hafta 1 2 gün muhakkak içerdik 🥹🥹 Ne yapalım ayrı düştük ya
sadbarbie bukii27 antebe her gittiğimde eşimi illa o kelebeğe götürürüm ama pek gitmiyoruz geçen sene ramazalıkta gittim arkama geldi o zman çok gittik sabah akşam 😂
bukii27 sadbarbie ahahahahah benim eski arkadaşlarımın hepsi ordaaaaa ya sana kanım boşa kaynamamış 😂💐💐
sadbarbie bukii27 ahhaha heyecanlandım birde tanıdık çıkıyormuşuz 🙈🙈🙈 bende diyorum ben bu kadını niye sevdim ilk defa burda birine kendini anlatıp beğendiğimi söyledim 😂
bukii27 sadbarbie Vallahi tanıdıksan şaşırmam 🌸 Diyorum ya kanım ısındı sana böyle biii 🥹🤌🏻🫂 Artık aklımdasın Barbie💐 teşekkür ediyorum
bukii27 sadbarbie İnşallah buralara geldiğin zaman ağırlamak misafir etmek isterim sana kalsın aklında💐
sadbarbie bukii27 Adana imkansız gülüm 🥺 ama antebe illaki gelirim ☺️ bende sni beklerim buraya veya yurtdışına gelirsen 🥰