bukii27 sadbarbie hiç deme nohut dürümünü öğlen alel acele yoğrulan köftesini ekşi pirpirim salatasını özledim ben köyümü özledim diyormuşum 😂😂😂🥳🤷🏻♀️👀🥹
sadbarbie bukii27 valla antebim derim başka bişey deneme o kadar şehir gezdim daha Antep gibi yere denk gelemedim 😒😒 beyranı tek geçerim pirpirim deme en son çok oldu nenemin köyünde yiyeli 🥺
sadbarbie bukii27 aminnn canım aminnn Antep’te primemall ın orda oturuyordum adını unuttum evimin dibinde awm yi
bukii27 sadbarbie evet çocuk hastanesinin ve kadın doğum hastanesinin orası oluyor bende serinevlerde oturuyordum ailem halen orda
bukii27 sadbarbie beyran diyince lise zamanlarım geliyor kelebeğin tam karşısında okudum ben hafta 1 2 gün muhakkak içerdik 🥹🥹 Ne yapalım ayrı düştük ya
sadbarbie bukii27 antebe her gittiğimde eşimi illa o kelebeğe götürürüm ama pek gitmiyoruz geçen sene ramazalıkta gittim arkama geldi o zman çok gittik sabah akşam 😂
bukii27 sadbarbie ahahahahah benim eski arkadaşlarımın hepsi ordaaaaa ya sana kanım boşa kaynamamış 😂💐💐
sadbarbie bukii27 ahhaha heyecanlandım birde tanıdık çıkıyormuşuz 🙈🙈🙈 bende diyorum ben bu kadını niye sevdim ilk defa burda birine kendini anlatıp beğendiğimi söyledim 😂
bukii27 sadbarbie Vallahi tanıdıksan şaşırmam 🌸 Diyorum ya kanım ısındı sana böyle biii 🥹🤌🏻🫂 Artık aklımdasın Barbie💐 teşekkür ediyorum
bukii27 sadbarbie İnşallah buralara geldiğin zaman ağırlamak misafir etmek isterim sana kalsın aklında💐
sadbarbie bukii27 Adana imkansız gülüm 🥺 ama antebe illaki gelirim ☺️ bende sni beklerim buraya veya yurtdışına gelirsen 🥰
Kekillikamisci bukii27 ben seni anteptesin saniyoruum . Adana bana çok yakın kız 2 saatte Adana’da oluyoruz ,😂😂🙈
sadbarbie Kekillikamisci ooo görüşünnn ne güzelllll beni de görüntülü arayın aranıza öyle katılayım 😍😍
Nietzsche Kekillikamisci sen nerdeydin 😂😂 @bukii27 sana da özendim ya ,canım memleketim . Keşke bende orada yaşasam . Hatta şuan doğal yeşil fırından aldığım kurabiyeleri yerken iç geçiriyordum ,daha da hüzünlendim 😂 ordan hiç kurabiye yemediysen koş al 😂