Kızlar kocam erken bosalıyo.Üst üste iki gün yaparsak temelli bir iki gelmede boşalıyor.Ben hiç zevk alamıyorum ililki süremiz 10dk en fazla birley anlamıyorum ki evlendiğimden beridirde belki 2defa bosaldım o duyguyu bilmiyorum napıcam nasık uzatıcaz ön sevişme falanda yok sıfır abi cok sıkıldım ya gecelik aldım taktik verin

Bengeldim eşinden bekleme sen ön sevişmeyi başlat ve sürdür o bitirmek isterse tahrik edici bir şekilde durma devam et de

Bengeldim eşine soule böyle böyle diye zevk almıyorum buna bu çözüm bulalım de

Bengeldim bende bu konudan muzdaribim bizimki de toplasan yarim saat sürer sürmez ön sevişme ile birlikte:(

Saatler sürüyor artık canim yanıyor .esim.bosalamiyor

Lal38in canm o boşalamıyor değil kendi boşalmıyordur ,benmkide uzattkça uzatıyor zevk almak istiyo saatlerce , ama ben haşat oluyorum aerık hissim gidiyo acıdan

Bengeldim erken bosalıyosa on sevısmedede bosalır gır cıkolmasina gerek olmadan

Nietzsche bende öyle diyorum.kac kere kavga ettik istesen yaparsin ne biçimin diye kendini çok zorladı çok çalıştık ama olmuyor mast bile yarim saat sürüyü ilişkiden sonra.ben alışkanlık yaptığını düşünüyorum.irade meselesi bu sigara bırakma gibi bisey.

Lal38in olablr canım bncede alşkanlktr ama benm eşim istedimi kısa istedimi uzun yapıyor anlamadım ben bunların anatomilerini