Kızlar bu hapı 4 aydır kullanıyorum kullanmaya başladığımdan beri adet olmuyorum ilk haftasında oldum fakat korumaya başladıktan sonra kesti kan da verdim gebelikten korktuğum için değer negatif 0 çıktı bu durumu yaşayan var mı adet olmamak kadar kötü bişey yok ya şiştim vallahi
Cerazette doğum kontrol hapı
Hiç kullanmadım ama kullananlar adeti kesiyor , duzensizlestiriyor , ara ara kanama yapıyor falan demişti . Ayrıca hapla korunup hamile kalan cokk 🌺
newmomm yani şöyle belki düzenli almamıştır belki vücudu kabul etmemiştir onda oldu bende de olacak diye birşey yok her vücudun tepkisi faklı olabilir. Ben önlemimi alırım, ayrıca ben niye kalmıyorum acaba hapla hamile 😊 boşverin ya korunmayı bilmeyen sallıyor bence. Hapla hamile kalan çok diyenlerin çoğu da geri çekilme ile korunduğunu zannedenler diyorum ben.
Kekillikamisci bence düzensiz kullanmaktan kaynaklı o yada ilk bir ay korumuyor mesela o şekilde kalıyorlar benim düşüncem ay dur deme öyle ya korkulu rüyam zaten anksiyetem artıyor
newmomm bilgim yok canm duyduklarım bu şekilde 🤗🌺
newmomm maalesef bizim halkımız kulaktan dolma bilgilerle doktorculuk oynamayı çok seviyor, her korunma yönteminde illa ki içimizde bir şüphe olabiliyor o bazen ben de de oluyor içime kuşku düşüyor 😊 bir problem olduğunu düşündüğünde sağlık ocağındaki ebeye sorabilirsiniz yeterli bilgiyi vermezse kadın doğuma gidip ultrasonla baktırırsınız hapla devam edecekseniz emzirme bittiğinde hapı değiştirirsiniz düzene girer benim şuan reglim gayet düzenli normalde hap regli kesmiyor düzenliyor ama emzirme döneminde kullanılan hapın içeriği bir tık farklı olduğu için böyle etki gösteriyor dedim ya momda post açtım çoğu kişi aynısını söyledi herkes memnunmuş bende de ters etki yapmıştı değiştirdim
newmomm ah evet işte o ben 😁 bende de tam tersi onu kullanamaya başlayınca çok fazla kanamam olmuştu lekelenme ile birlikte.Kişiden kişiye değişiyor sanırım ama mutlaka bi doktorunuza danışın değiştirebilir.Ama emzirirken regl olmamakta normaldi sanki.Haptan önce düzenli oluyor muydu?
kanalize boşverin ya korunmayı bilmeyen sallıyor bence
Arkadaş benden bahsediyor ama bu kısmı üzerime alınmak istemiyorum 😊
kanalize hani arkadaş demiş ya size burda biri hamile kalmış diye zaten siz kim olduğunu bilmeden düzensiz kullanmıştır falan diyerek bi söylenimde bulunmuşsunuz bilip bilmeden.Bunu es geçiyorum üzerine birde geneldir diye düşünerek korunmayı bilmeyen sallıyor deyip hapla korunuyorum diyenlerin çoğu da geri çekilme ile korunduğunu zannedenler demişsiniz bu da aslında bilip bilmeden sarf ettiğiniz cümleler o yüzden diyorum üzerime alınmak istemiyorum diye ama arksdaş benden bahsediyor ve çok şükür neyle korunduğumu da nasıl hamile kaldığımı da çok iyi biliyorum 😊
- Düzenlendi
Deleted33 ben zaten kim hap kullanırken hamile kalmış onun defterini tutuyorum 😂😂😂 lütfen artık yaa yukarıda yazdıklarımı iyi okuyun vücudu kabul etmemiş olabilir belki saati saatine almamış olabilir her vücut aynı etkiyi göstermez dedim hapa sallayanların çoğu da hormon bozar diyerek geri çekilme kullananlar bu lafımın da arkasındayım çünkü okuyorum burda yazılanları, yani anlamıyorum artık gerçekten burada üstüne alınacağın ne vardı sen kalmış olabilirsin ben nasıl olduğunu bilemem ihtimaller her zaman vardır ben düzenli kullanıyorum ve kalmadım herkes de kalacak diye birşey yokki gelip gerginlik çıkartıyorsun hani diyebilirsin ki benim başıma böyle birşey geldi yok illa bir olay çıkacak alınmanı isteseydim etiket de yapardım emin ol yek bir kişinin üzerinden konuşmadım ben