kanalize bence siz yukarı da ne yazdığınızı unutmuşsunuz çıkın bi tekrar okuyun.Ayrıca siz gergnlik görmemişsiniz.İlk yazdığım cümlemde gerginliğin g si bile yoktu gülüp geçebilirdiniz ama siz istiyorsanız gerginlik yaşarız.Hem ne yazdığınızı kime neyi salladığınızı unutuyorsunuz hemde karşı tarafı suçluyorsunuz çok iyiymiş ya 🤌
Cerazette doğum kontrol hapı
kanalize yani benim de sizi çok önemsediğim söylenemez ama karşı tarafın kimi kastettiğini bilip bilmeden dengesizce konuşmayın.
Deleted33 şöyle ben doğumun tam 2. Ayında adet oldum aşırı yoğundu 3. Ayda hapa başladım yine aynı gününde adet oldum ama bu sefer kısa sürdü 4. Ayında hiç olmadım gecikmenin 10. Günü gidip kan verdim negatifti ebe de hep onu kullandığını ve kullandığı süre boyunca hiç adet görmediğini söyledi yani gayet normal seni koruduğunu gösterir dedi
newmomm evet doğrudur öyleyse kişiden kişiye bünyeye göre değişiyor.
newmomm evet muhtemelen öyleydi ama sanıyorum ki doktordan doktora göre de değişiyor olacak ki benim ki kullanmaya devam et demişti.Sağlık olsun napalım 😊
kanalize tamam sensin canım 💋
newmomm ne kadarlık oldu bebiş 😊 sonsuz katılıyorum kanama yapmasaydı bende onunla devam ederdim benim bebişte çok zor bir bebek ve tekrar istemiyorum ne zaman rahata ererim acaba 😅 bu ay iki gün geciktim geri çekilme yapmadığım için şüphelendim test yaptım ve negatif çıktı hap koruyor gerçekten de
newmomm biz de 8’inde 5. Aya gireceğiz, ben Qlairista kullanıyorum. Benim doğum doktorum da 6 ay cerazette kullan ek gıdaya geçince kendi hapına geç demişti ama bebeğim hiç emmedi ben tektim beslenemedim sütüm azaldı bitti falan o yüzden değiştirdim. Yeni evlendiğimde de iki sene sadece hapla çekilmesiz korunmuştum istediğim zaman bıraktım iki ay sonra hamile kaldım.