Hayalinizdeki sex nasıl ya da hiç hayal ettiğiniz gibi bi sex yaşadınızmı kızlar eski hesabım var ama yeni açtım başka bir posta cevap vermek için 🤭

Liyaannesi valla her şey anında gerçekleşiyor eşim inanılmaz geceler yaşatıyor tabii ben de ona 🤩 her ilişki de heyecanlanıyorum sanki ilk defa girecekmisim gibi 😁bol inlemeli bol konuşmalı yaklaşık 1-1.5 saat sürüyor 🥰🤭🤭

Deleted4 söyle de taktik olsun bize de bende çekingen im biraz konuşurum ederim ama aklıma başka bir şey gelmez

Happykidsci önce eşim bana sorar nasıl yapmamı istersin diye ben de her türlü derim başlarız sevişmeye önce ben onu yalar yutarim 😂sonra o beni 🤭 başlarız sekse Yavaştan yavaştan girer başlarım tahrik edici sözlere inlemelere ahh uhh derim evet aşkım biraz daha kökle çok iyi gidiyorsun çok özlemişim seni çok iyi şapıyosun😁 falan filan😂

Deleted4 bende canım yansın istiyorum sert seviyorum yaa ama eşim bazen erken bitiriyor seni çok özlediğim için erken olıyor diyor bazen de uzun sürüyor ama alkollüyken inanılmaz uzun ve güzel oluyor 🥰🥰

Deleted4 😂😂 maşallah
            O inlemeler çok tahrik edici oluyor söylenen sözler daha da azsırıyor erkeği 😂

Liyaannesi alkollüyken daha uzun oluyor evet 😁 ama bu sefer de ben yoruluyorum