Deleted4 ben ham mama hem meme gittiğim için gece o uyuyunca içiyoruz sabaha kadar emzirmiyorum . Napim adam benle içmek istiyo yoksa kendi hergün tek içer

Nietzsche benim ki de tek içer bazen arkadaşlarıyla da içiyor ama benle içmeyi de özlemiş yani çünkü ben içince sapıtıyorum fazlasıyla 😂 ne derse hee diyom hatta ayda yılda bir arkadan da veriyorum hoşuna gitmiyk değil 😁

Deleted4 aman hep onları memnun etmeye uğraşıyoruz normali nelerine yetmiyo

Nietzsche 😂😂 bence de ama Allah var o da beni memnun etmek için elinden geleni yapar

Deleted4 anlatsana gerçekten bilmemek ayıp degil öğrenmemek ayıp😌ben saçma sapan konuşurum 🤪eşimde sus der 😅😅

Nietzsche valla ne olsa ben genelde bira içerim eşim rakı seviyor ama bu ara kırmızı şaraba taktık 🥂

Deleted4 😂😂ya bende memnun oluyorum ama adam benden sonra 2 saat daha memnun oluyor😂😂😂

Liyaannesi saydklarnn hiçbirni içemem kusma geliyo bana 😂eşim hepsni içer ayırt etmez . Ben saddce viski içerim 😂

• [silindi]

Deleted4 pis analci seni günah kızım günah 😤

_haysenin_ haklısın. Aslında böyle insanları görünce bi taraftan seviniyorum sjjsjsjs cehennemde benden daha büyük ve daha kötü günahları olan insanların yanacak olması bi taraftan sevindiriyor benı💁🏻‍♀️ben hıc haram bısey yapmıyorum ve yapmamaya çalışıyorum 😌💕kocamın zevki sefası zerre umrumda degil sonucta ben yanıcaksam🙆‍♀️