Deleted4 😂😂ya bende memnun oluyorum ama adam benden sonra 2 saat daha memnun oluyor😂😂😂

Liyaannesi saydklarnn hiçbirni içemem kusma geliyo bana 😂eşim hepsni içer ayırt etmez . Ben saddce viski içerim 😂

• [silindi]

Deleted4 pis analci seni günah kızım günah 😤

_haysenin_ haklısın. Aslında böyle insanları görünce bi taraftan seviniyorum sjjsjsjs cehennemde benden daha büyük ve daha kötü günahları olan insanların yanacak olması bi taraftan sevindiriyor benı💁🏻‍♀️ben hıc haram bısey yapmıyorum ve yapmamaya çalışıyorum 😌💕kocamın zevki sefası zerre umrumda degil sonucta ben yanıcaksam🙆‍♀️

• [silindi]

_haysenin_ haysenin bn eminim buna da bile bile de yapmak ne bileyim 🥴🥴

Munis bunlara sakın özenme. Bunlar dogru yoldan çıkmışlar .İçme bacım içme bende emziriyorum sadece 1 kez nargileyi içtim bin pişman oldum bu kötülüğü yavruma nasıl yaptım diye. Özellikle alkol sakın🥺daha bebekken içersen bağımlı oluyormus.

Balarisi votkayıda apek sevmiyorum ya midem bulanıyor viski iyi bi arkadaşımız getriyo şişe şişe 😄 ona alıştım ben

Munis ne 3 günü ccanım sen kendine gelmişsen baş dönmen vs yoksa sütünü sağıp atarsn sonra emzirirsn .

Pembekoala_ 1. Si vermek gibi bi kelime kullanılmasından nefret ediyorum. İlişkide kimse kimseye bişey vermez. İlişki iki kişi içindir . 2. Si ben bayılarak yapmıyorum benim iradem dışında oluyor karşı geliyorum zaten. Ha gelmeyip keyfi yapsam bu da kimseyi ilgilendirmez . Ben bu günahı işlerim sen başka günahı. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil. Kimse kimseyi yargılamasın. Yapmıyorsan sevmiyorsan yorumda yapmadan geç . Ha bide burda ona şuna günah vah vah yazanlar yatakta yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar ,onlar günah olmuyor bilgilendirme amaçlı tabi😊