_haysenin_ haklısın. Aslında böyle insanları görünce bi taraftan seviniyorum sjjsjsjs cehennemde benden daha büyük ve daha kötü günahları olan insanların yanacak olması bi taraftan sevindiriyor benı💁🏻‍♀️ben hıc haram bısey yapmıyorum ve yapmamaya çalışıyorum 😌💕kocamın zevki sefası zerre umrumda degil sonucta ben yanıcaksam🙆‍♀️

• [silindi]

_haysenin_ haysenin bn eminim buna da bile bile de yapmak ne bileyim 🥴🥴

Munis bunlara sakın özenme. Bunlar dogru yoldan çıkmışlar .İçme bacım içme bende emziriyorum sadece 1 kez nargileyi içtim bin pişman oldum bu kötülüğü yavruma nasıl yaptım diye. Özellikle alkol sakın🥺daha bebekken içersen bağımlı oluyormus.

Balarisi votkayıda apek sevmiyorum ya midem bulanıyor viski iyi bi arkadaşımız getriyo şişe şişe 😄 ona alıştım ben

Munis ne 3 günü ccanım sen kendine gelmişsen baş dönmen vs yoksa sütünü sağıp atarsn sonra emzirirsn .

Pembekoala_ 1. Si vermek gibi bi kelime kullanılmasından nefret ediyorum. İlişkide kimse kimseye bişey vermez. İlişki iki kişi içindir . 2. Si ben bayılarak yapmıyorum benim iradem dışında oluyor karşı geliyorum zaten. Ha gelmeyip keyfi yapsam bu da kimseyi ilgilendirmez . Ben bu günahı işlerim sen başka günahı. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil. Kimse kimseyi yargılamasın. Yapmıyorsan sevmiyorsan yorumda yapmadan geç . Ha bide burda ona şuna günah vah vah yazanlar yatakta yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar ,onlar günah olmuyor bilgilendirme amaçlı tabi😊

Deleted4 bldiemleri açmak için bastığın 3 çizgi varya üst solda ona tıkla aşağıda kendi isminin üsütiiüne bas . Orda özel tartşmaları görceksn

Pembekoala_ yapıyorsak bizim gunahimiza siz de girip okumayın gunahimiza ortak oluyorsunuz haa ille de okuycam diyosaniz yorum yapmayın bu kadar basit bence ama yine de siz bilirsiniz 🤷☺️

Nietzsche vermek derken ilişkideki vermek demek istemedim . İzin vermek anlamında söyledim. Ben burda yataklarındaki en ince ayrıntısını anlatanları hep linçlemişimdir😌 yatakta kocalarıyla yaptıkları ( bana göre) anlatılmaz. Hiçbir zaman anlatmadım ve anlatmamda😌Ben kendi fikrimi söyledim hem cinsim olarak uyarmak istedim . Benım sitemim size degildi erkeklereydi helal yer varken niye haram istiyor dedim💁🏻‍♀️tatlım tamam senin mide bulandırıcı zevkin kimseyi ilgilendirmez de eger burası kadınların platformuysa , eger gören olursa linçe ve eleştire acık olucaksın😊

Deleted4

Deleted4 Burası kadınları platformu. Eğeer burda ballandıra ballandıra mide bulandırıcı zevkini anlatıyorsan linçe ve eleştire açık olacaksın.