• [silindi]

_haysenin_ haysenin bn eminim buna da bile bile de yapmak ne bileyim 🥴🥴

Munis bunlara sakın özenme. Bunlar dogru yoldan çıkmışlar .İçme bacım içme bende emziriyorum sadece 1 kez nargileyi içtim bin pişman oldum bu kötülüğü yavruma nasıl yaptım diye. Özellikle alkol sakın🥺daha bebekken içersen bağımlı oluyormus.

Balarisi votkayıda apek sevmiyorum ya midem bulanıyor viski iyi bi arkadaşımız getriyo şişe şişe 😄 ona alıştım ben

Munis ne 3 günü ccanım sen kendine gelmişsen baş dönmen vs yoksa sütünü sağıp atarsn sonra emzirirsn .

Pembekoala_ 1. Si vermek gibi bi kelime kullanılmasından nefret ediyorum. İlişkide kimse kimseye bişey vermez. İlişki iki kişi içindir . 2. Si ben bayılarak yapmıyorum benim iradem dışında oluyor karşı geliyorum zaten. Ha gelmeyip keyfi yapsam bu da kimseyi ilgilendirmez . Ben bu günahı işlerim sen başka günahı. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil. Kimse kimseyi yargılamasın. Yapmıyorsan sevmiyorsan yorumda yapmadan geç . Ha bide burda ona şuna günah vah vah yazanlar yatakta yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar ,onlar günah olmuyor bilgilendirme amaçlı tabi😊

Deleted4 bldiemleri açmak için bastığın 3 çizgi varya üst solda ona tıkla aşağıda kendi isminin üsütiiüne bas . Orda özel tartşmaları görceksn

Pembekoala_ yapıyorsak bizim gunahimiza siz de girip okumayın gunahimiza ortak oluyorsunuz haa ille de okuycam diyosaniz yorum yapmayın bu kadar basit bence ama yine de siz bilirsiniz 🤷☺️

Nietzsche vermek derken ilişkideki vermek demek istemedim . İzin vermek anlamında söyledim. Ben burda yataklarındaki en ince ayrıntısını anlatanları hep linçlemişimdir😌 yatakta kocalarıyla yaptıkları ( bana göre) anlatılmaz. Hiçbir zaman anlatmadım ve anlatmamda😌Ben kendi fikrimi söyledim hem cinsim olarak uyarmak istedim . Benım sitemim size degildi erkeklereydi helal yer varken niye haram istiyor dedim💁🏻‍♀️tatlım tamam senin mide bulandırıcı zevkin kimseyi ilgilendirmez de eger burası kadınların platformuysa , eger gören olursa linçe ve eleştire acık olucaksın😊

Deleted4

Deleted4 Burası kadınları platformu. Eğeer burda ballandıra ballandıra mide bulandırıcı zevkini anlatıyorsan linçe ve eleştire açık olacaksın.

Pembekoala_ eleştiriye açığım zaten bebeğim ama sana da bu posta girip okuyacaksın diye şart kosmuyolar heralde sana mide bulandırıcı gelen bana zevkli geliyodur sana zevkli gelen benim midemi bulandiriyodur kimseyi bilemezsin 🤗😊

Pembekoala_ bende ballandırarak bişey anlatmadım. Sende bu kadar karşıysan yukarda cinsellik etiketini görüyorsan girmeyeceksin . Senin bildiğini herkes bliyor merak etme . Çok nadir bulunan bilgileri paylaşıyormuşsun hissiyle atlama her posta .