Artık benden ayrı yatmaya başladı. Aslında aramızda bir sorun yok. Kavga vs etmedik normal tartışmalarımız oluyor ama büyütmeyiz hicbir zaman. 1,5 yasında cocugumuz var bizimle aynı odada yatıyor. Eşim bilgisayar odasında yatmaya basladı son zamanlarda. Haftaici ise gidiyorum erken kalkıyorum , gece cocuk uyanınca uykum bölünüyor filan diyordu, ok. E cuma, cumartesi pazar. Artık odada yatmaya basladı. Telefonunu kurcaladım bisi bulamadım. İcimden bir ses beni baskasıyla aldatmadığını söylüyor ama o zaman niye böyle yapıyor. Cocuktan önce sarılıp yatmak isterdi. Simdi aynı odaya bile gelmiyor. Bizimle yemek yer arada tv de izler. Cocuktan önce ben tv ye otururdum o oyun oynardı cok rahattık karısmazdık birbirimize. Ortak dizimiz olunca gelir izlerdi yine izliyor ama ayrı yatmak niye? Alıştı sanırım hastalık bulasmasın vs derken… kendisine de söyledim, ben tek yatacaksam niye evlendim dedim ama yok.

bukii27 ama bu sekilde araya zamanla soğukluk girer. Yatakları ayırıp yatmak icin daha cok genciz. Yasımız 50 olsa neyse dicem

nuryollanna Bence bu durumun hoşuna gitmediğini açık bir şekilde konuş. Çok büyük kavgalar sonrası bile yatak ayırmayı doğru bulmuyorum ben.

nuryollanna ben ne çiftler biliyorum 50 yaşında bile yan yana uyuyan (dedem ve babaannem ) bizde doğumdan sonra bir süre öyle olduk baktık böyle gidiyor uykusuzzda kalsa bir yatıcaz dedim yoksa eşimde alışmıştı ayrı uyumaya

nuryollanna bence cocugun odasini ayirin baska turlu o rahatliga alistigi icin bi gun gelir iki gun gelir yine gider ayri yatmaya

nuryollanna ben doğum yaptım eşim çok deli yatar, dikişlerine zarar veririm dedi ayrı uyuduk, bir süre beraber uyuduk sonra oğlum sünnet oldu huysuzlandı biraz yine ayrı uyuduk, sonra hastalandı gece sık kalkıyor diye ben kıyamadım ayrı uyuduk, sonra eşim hastalandı ben ayrı uyuyayım dedi. Yani bir hafta beraber bir hafta ayrı gibiydi neredeyse. Gerçekten üstte de yazmışlar, erkekler rahata çabuk alışıyor. Henüz bebeğim 6 aylık benim fikrim yok o konuda ama çoğu anne bebeklerinin 1,5-2 yaşında odalarını ayırıyor. Allah korusun bu durumu eşiniz normalleştirmeden çözmeye bakın..

Ben 2 aylıkken kızımın odasını ayırdım hemen bitişiğimizdeki odayı kızıma oda yaptık kapılar açık mırıldansa hemen duyup kalkarım yada gider kızımın odasında biraz uyurum biraz kendi yatağımda.Eşim hep yatağımızda yatar.Şimdi kızım 3 yaşında bizimle yatmayı çok seviyor bazı günler bizimle uyur uykuya dalınca alır odasına koyarım, hastaysa ben giderim onun odasına gece boyu arada eşimde gelir bakar falan yani artık büyümüş odasını ayırabilirsiniz eşinizlede konuşun bu durumu ayrı yatmayalım diye

nuryollanna kız ben kocamı gönderiyorum bende 1 yaşında kızım var aynı odada yatıyoruz zor oluyo hem ona hem bana her zaman olmasa da cogu zaman gidiyor içeri yatıyor ama ben gönderirsem gider benimki

nuryollanna çocuk doğduğunda bebeğimle 3 ay salonda yattık 😂 yatak odasına geçmem biraz uzun olmuştu çünki salona alışmıştım zar zor yatağıma geçip kızımı beşiğinde uyuttum 😂 bana kalsa böyle salonda yatardım hep. İnsan nerde çok kalınca oraya alışıyor.