Kızlar bilmeyenler için başta özet geçeyim
Eşim kereste fabrikasında çalışıyor orda bir abla var bende bir kere yüz yüze görüşüp tanıştım daha sonra instagramdan ben ve eşimi ekledi hersey normal
Sonra bunlar sürekli konuşuyorlardı akşamları falan
Rahatsız olup eşimi uyardım mesafe koy diye abla olarak görüyorum bir şey olmaz güven bana dedi
En son bir mesajını yakaladım yine konuşuyorlarken misafirlikteyiz. Kadın konuşamayız o zaman yazmış eşimde gece müsait olursak konuşuruz demiş
Sert bir şekilde tavrımı koydum ve konuşmayı kestiler instagramdan.

Şu 2 haftadır takip ediyorum telefonunu elime almadan.
Ben yanına geldiğimde hemen mesaj yazıyorken başka ekrana atlıyor insta da geziyorum oyun oynıcam falan diyor bunu böyle baya bi tekrarladı
Uyuduktan sonra bakıyorum ya da benim telefonum şarjda seninkine bakıcam diyorum
Kadınla sadece reels atıyorlar birbirlerine (komik videolar vs ) WhatsApp’ı kontrol ediyorum yok mesengerda yok nerden konuşuyorlar bulamıyorum yada konuşup siliyor mesajları dün de smsten sabah 7.30 da işe giden kocam erkenden kalkıp gitmişti şans eseri smsten o kadına Günaydın gülüm müsait misin arayayım mı yazmış daha birşey sormadım ama içimden bir şey sürekli beni rahatsız ediyor

Kadınla da konuştum beni öyle biri olarak görme canım ben düşündüğün gibi biri değilim şakayla karışık ben senin bu çirkin kocana mı bakayım dedi o günden sonra sürekli eşime karın artık eskisi gibi soğuk davranıyor diyip duruyormuş
Şimdi ben bu eşimin attığı mesajdan iyi bir ablam çıkaramıyorum benden başkasına gülüm demez birsey demez yaşça büyük kadın eşim 26 o 32 yaşında bu devirde her şey oluyor korkuyorum 10 aylık daha oğlum var dua ediyorum olmasın böyle birsey diye çünkü çok seviyorum beklemiyorum ondan böyle şeyler ama yaparsa kaldıramam yediremem kendime
Uzun oldu hakkınızı helal edin dertleşecek kimsem yok arkadaşım da dahil burası iyi geliyor bana 🥲🙁

cicibebeee, başlığı Eşimin iş arkadaşı olarak değiştirdi.

cicibebeee siz yanına gidince başka ekran açması kadının konusamayiz o zaman demesi birbirlerine komik videolar atması falan çok saçma sıkı bir takibe alın içiniz rahat etsin korktugunuz başınıza gelmez inşallah

cicibebeee Canım gülüm demiş gülüm kusura bakma ben böyle olaylarda iyi şekilde yorum yapamıyorum ne ablası ya aynı anadan doğanlar bile birbirine kazık atıyor kalkmış ki iş yerinden birisine abla yazmamış bak mesajında gülüm demiş ben olsam çoktan kıyameti koparmıştım başlarına ne diye birbirlerine bu şekilde hitap ediyorlar aklım almıyor hele birde reels felan atacaklar

piyangobileti nasıl takip edeyim aynı iş yerindeler ben evdeyim
        Akşamları telefon elinde yanına gittiğim zaman başka şeylerle uğraşıyor
        Uyurken bakıyorum birşey yok telefonda
        Yada telefon benim elimdeyken mesaj gelmiyor bildirim yok
        Nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçekten 🥲

bukii27 konuşmayı kestirdim diye reels paylaşıyorlar mesajlaşmıyorlar diye ona ses etmedim artık kontrol ediyorum ama gülüm demesi beni de şüphelendirdi akşam soracağım

bukii27 çalışıyorr şuan ve bazen öğlen aralarında kadın yanına geliyor oturmaya gitsin kadınlarla otursun senin yanında ne işi var diye kızdığım zaman abartma sende paranoyaklığa bağladın iyice onlarla da oturuyor bazende napıyon ablam diye yanıma geliyor kadın diyor

cicibebeee siz ablanın yaşı büyük büyük dedikçe bende 45-50 falan sandım.
              Eşinizden yaşça büyük olması -32 yaş- büyük olduğu anlamına gelmiyor, 32 yaş fıkır fıkır kanın kaynadığı yaşlar yani kusura bakmayın, sizi üzmek gazlamak istemiyorum ama ayakta uyutuluyorsunuz ne yazık ki. Flörtlerde böyle başlar zaten, mesajlaşırsınız, komik videolar atarsınız, buluşursunuz -bunlar aynı iş yerinde zaten- Ne ablası yahu. Siz bu ikisi arasındaki çekimi çoktan farketmiştiniz. 1 kadın hissediyorsa doğrudur. Çünkü bir kadın herkese karşı aynı şeyi hissetmez her kadına hissetmez, tehlikeli kadına hisseder, tehlikeliyi hisseder. Siz zaten başından beri hissediyorsunuz. Acilen önüne geçmeniz duruma el atmanız gerekiyor. Atı alan Üsküdar’ı geçmek üzere yolu yarılamış bile. Olan yuvanıza olur, henüz bu tavırlar ilerlemeden hemen duruma noktayı koyun yoksa zedelenir ilişkiniz.

cicibebeee vallahi bu ablalıktan çıkmış galiba ya seni gaza getirmek için söylemiyorum ama neler duyuyorum görüyorum kimseye inancım yok benim o yüzden bende sen güzelce konuş canım umarım sandığımız gibi birşey değildir

cicibebeee insan abla dediği birine gülüm derdi basbayağı aldatıyor size de öyle yakınlık kurmuski suphelenmeyin diye siz her gördüğünüzü kanıt olarak kendinize atın

Coolness bende öyle düşünüyorum. Salak yerine saf yerine konuluyor kandirilmaya çalışıyorum. Başka tanıdıkları da var ama onlara karşı böyle hissetmiyorum gerçekten ve bu kadının eşi başka şehirde çalışıyor arada bir geliyor gidiyor ben başından beri bu yüzden şüpheleniyorum. Ve şu aralar eşimle cinsel ilişkimiz de olmadı kaç haftadır reglm girdi araya çocuk uyumuyor hasta falan aklını çeler zevki uğruna diye korkuyorum o kadında tek şuan