cicibebeee sen Bi kaç gün daha idare et çaktırma Bi kaç bilgi toplamaya çalış en azından elinde kanitin olsun

cicibebeee fiziksel aldatma çok üzücü çok tehlikeli -aralarında şuan öyle bişey olduğunu sanmam- ama ne yazık ki eşinle şuan o kadının arasında ki şey daha tehlikeli, yani kelimelerimi özenle seçmek istiyorum seni üzmek istemiyorum ama biriyle iletişimde olmadan duramamak bana çok daha tehlikeli geliyor, bağlanmak gibi hani, birbiriyle konuşmadan duramıyorlar gibi. Canım hemen duruma el atman gerekiyor. Bak seni gazlamak üzmek değil niyetim ama bişeyler olmaması gerektiği gibi gidiyor yani anlatabildim mi

cicibebeee şüphe edilecek bsy yok ki cnm baya aldatıyor işte illa yataga mı girmesi lazım benim esiminde vardı boyle bi arkadaşı kadın istersen 50 yaşında olsun taş gibi geziyolar valla sen o abla ayağını yeme hic ben ikisinide payladım simdi merhaba merhabalar yani sertce tepkini koymazsan bu iş sürer gider bak aynı yerdeler çalışıyorlar önünü alamazsın eşine bi ders vermen lazım kusura bakma kuzum ama böyle durum tecrübeyle sabit yani kimseye bsy olmuyo sen deliriyosun cidden instadanda engellemistim hatta suan takiplesmiyolarda katiyyende edemez dul bide kadın valla hakkından geldim şükür de adam düzeldi kadını da engelledim o da artık anladı bunlar böyle inşallah sende durumları duzeltirsin bide senin esin gülüm demis benimki oyle bsy dese o telefonu beynine sokardım dişli olmazsan ileri gider normallestirir hatta senin psikolojini bozar kafanda kuruyosun icin fesat senin diye erkek milleti cok acımasız ne yazık ki benimde oglum o kadardı 2 bucuk yaşına kadar o kadının kavgasını ettik valla akıllandı sonra

cicibebeee kadına Günaydın gülüm müsait misin arayayım mı yazmış

Canım bu mesaj biseyleri göstermiyor mu sence ? Üzgünüm yinede yazdığım için.. 😣

Sevde_20 dişli olmazsan ileri gider normallestirir hatta senin psikolojini bozar kafanda kuruyosun icin fesat senin diye erkek milleti cok acımasız ne yazık ki

Bir sonraki aşama bu olacak zaten büyük ihtimalle

Coolness farkındayım ama nasıl el atıcam kadınla konuştum eşimle konuştum telefonuna bakıyorum birsey bulamıyorum kafayı yicem

Sevde_20 ben de söylediğim zaman kafanda kuruyorsun diyor engellesem dahi aynı iş yerindeler bazen telefonda konuşurken yanında oluyor öksürüyor mesela kim var yanında diyorum emine abla diyor napayım ben iş yerinde önüne nasıl geçeyim

cicibebeee İstemiyorum diyeceksin is-te-mi-yo-rum. Eğer hala daha değil konuştuğunuzu gözlerimle görmek hissedersem kadının kocasına ulaşırım diyeceksin. Ya yak yık ortalığı bağır çağır,
            kocanın huyunu en iyi sen bilirsin nasıl korkutman gerektiğini de bilirsin, kaldı ki ben olsam önce kadını bir güzel paylar bu payda kocamın gözünü korkuturum. Kadını da kocasıyla korkut, eşin biliyor mu evli erkeklerle sürekli mesajlaştığını Instagram‘dan videolar gönderdiğini kocamdan uzak dur diye kadını korkut önce, sonra da gel eşine ya kendine Çekidüzen ver ya da yaptığın bu aptallığın bedelini sana ağır ödetirim de

cicibebeee çok üzgünüm ama aldatıldığınızı anlamanız için daha ne görmeniz gerekiyor? Resmen aldatıyor işte. Büyük konuşmayayım eşim böyle bişey yapsa çalıştıkları yeri başlarına yıkarım onların gülüm demek ne demek komik video atmak ne demek nemünasebet aralarındaki yaş farkı da fark sayılmaz yani

cicibebeee ben kafamda kursam da kurmasam da o kadınla görüşmeyeceksin diceksin fazla anlayış göstermişsin arsızlığa vurmuşlar iğrençler

cicibebeee

Canım konusmanızı istemiyorum de. Ben olsam derim . Kıskanıyorum istemiyorum de .. Daha büyük şeyler olmadan de..

cicibebeee canım bnm aynı şey bnm başım geldi eşimin Bi akrabası kadın dul 4 çocuğu var evime girer çıkardı Bn o zamanlar biz 22 yaşındaydık o kadın da 26 yaşındaydı bizden 4 yaş falan buyuk neyse ben bunu hep abla olarak görürdüm Bn pek konuşmazdım içime dönük olduğum için ama eşimle onlar hep konuşur msjlaşırfı rahatsız olduğumu eşime söyledim o da bizden büyük 4 çocuğu var sen yanlış düşünüyorsun falan dedi sonra msjları falan silmeye başladı veee o gün Bn bunların Bi msjı mı yakaladım evlenecekmişler Bn bu msjları okuduktan sonra çıldırdım delirdim fıddırdım ikisini de rezil ettim bnm arkamda kendi ailem yoktu ama eşimin ailesi akrabaları hep arkamdaydı eşimi öyle Bi pişman ettim ki adam 3 günde eridi gitti yemek yemedi hiç Bn de vermiyordum zaten ikimizi de eve kilitkemiştim 3 gün boyunca 😂 tabi şimdi elhamdülillah iyiyiz o pişman oldu yaptıklarından dolayı tabi Bn yakalamayı tavrımı net bir şekilde ortaya koymasaydım olaylar farklı olurdu biraz uzun oldu hakkını helal et ama kesinlikle kocanı o kadınla görüştürmek konuşturma bunda tavrını net ve de sert bir biçimde ortaya koy yoksa ilerde çok üzülürsün (tabi bunda eşinin de rolü önemli seni kaybetmek istemiyorsa sen tavrını gösterdikten sonra görüşmez ama görüşürde o adamda hayır bekleme)

cicibebeee üzgünüm senin adına gerçekten, ama buna baştan engel olman lazım benim kocam kadın bir iş arkadaşıyla her akşam oturup yazışıp sohbet edemez, instagramdan video atamaz,ne alaka ister abla olsun ister teyze, ortalığı ayağa kaldırır gerekirse kocaman numarasını bile değiştiririm ben kadını silerim engellerim yapabileceğim ne varsa yaparım

cicibebeee o senle konuştuğunu belli etmek icin öksürüyor o abla canım vs demesin diye valla net ol bi kere o mesanı gördüğünde hesabını sormalıydın aineye cekersen hersey normallesir topla çantanı gidiyorum de o sevgilin ben karın mı olacağım böyle evlilik olmaz ben dayanamıyorum artık oglumuzuda düşünmüyorsun benide dusunmuyosun sana emine ablanla mutluluklar de çantanı al cik annenin babanın evi yok mu git bikac gun dersini alsın yani sen bedelini odetmezsen gider böyle emine biter başkası başlar kabullenme bunu cidden hepsi aynı yani sınırlarınla bedellerinle aklını başına getirirsin ancak insallah düzelir canın cidden büyük bi şok yaşamalı değiştiğini net oldugunu ve bosanacak kadar rahatsız oldugunu bilmesi lazım..

cicibebeee yani icinizi ferahlatmak isterdim ama bu gidisat iyi degil kocam baska birine gulum diyecek onu oracikta boguveririm esini kesinlikle uyar is disinda herhangi bi iletisimleri olmasin bi kac ay once esimin is yerine baslayan bi kadin vardi herkesle konusmus ozel hayatini vs anlatmis bi kac tanesiyle birlikte olmus bunlar aylar once olmus bi anda ortaya cikti olaya karisan herkes isten cikarildi cok tehlikeli bi durum bence ayrica kadinin yasi abartilacak kadar buyuk degilmis esinizin yasina bakilinca

cicibebeee
                        Canım böyle konuşacağım için kusura bakma lütfen ama bunlarinki artık abla kardeş ilişkisini geçmiş bile.Sen yaşı büyük abla dedin ben 40-50 sandım,32 yaş neki.Sen al karşına kocanı,haddini bildir, üsyan et,ortalığı kopar öyle bir gözünü korkutki bir daha cüret edemesin böyle şeylere .O kadına gelincede instadan gerekse heryerden engelle,bir güzelde ağzının payını ver, öyle korkutki ailesiyle konuşacağını soyle tehdit et ,gördün durum aldı başını gidiyor gerekirse kocana söyle işi buraksin o kadınla muhattap olmasın. Çünki bu işin sonu iyi gitmiyor

cicibebeee kelimelerimi toparlayamiyorum gerçekten🥲 ağzıma ne laflar geliyor da diyemiyorum. Yuvani kurtar canım saf olma. İpleri eline al