cicibebeee cicibebeee sizi üzmek istemem ama tüm yorumları okudum ve arkadaşlar o kadar haklılar ki…. Keşke eşinize bugün bu ‘Gülüm’ diye mesaj attığını sormadan önce akşam fırsat bulunca tekrar telefonu kurcalayıp, o mesajın durup/durmadığına baksaydınız. O zaman şüphenizde daha emin olurdunuz, ki eşinizin konuşmak istemiyorum diyip kestirip atması hiç hoş değil, güven problemini zaten kendi oluşturuyor. Ben eşimin telefonunu kurcalama huyum vs yok ama ne zaman iş için birini eklese kendi söyler. Yani ben görmeden kendi der. Ki hiç bir kadına şua zamana kadar reels falan attığı da yok yani. (çünkü o uyurken bildirim sesini duymaz ama benim uykum hafif olduğundan duyarım yani) telefonu zaten sürekli ortada, saklama gereği, ekran değiştirme gereği duymuyoruz biz. Hatta bazen komik videolara birlikte bakıyoruz. Sizi üzmek istemem ama eşiniz in gerçekten size dürüst davrandığını düşünmüyorum. Ben ilk reels mesajlarında veya diğer konuşma mesajlarında kıyameti koparırım. Hele ki o sabah atılan mesaj olayı, yada müsait olunca konuşuruz diye attığı mesaj.. Siz çok sabırlı davranmışsınız. Eşinizin sizden korkması lazım, sizi aldatmaya teşebbüs etmek değil, düşüncesinin bile onu bitireceğinin farkına varması lazım.