buzdankalpler birgün ben markete gittim orda çalışan bi kız baya kaşar kapalı bide dudakta hiç olmayacak kırmızı ruj bilmem ne bilmem ne neyse doğqn slx araba almış kendine kasiyer bu arada neyse eşimde arkamdan geldi bişeler alıp çıkacaz neyse kasaya geldim canan abim sen bu arabayı sürebiliyomusın dedi cananda ooo abi hemde anasını ağlatırım ben şokk bide eşim demesinmi aha buda ehliyet alalı 5 sene oldu daha trafiğe çıkamıyo nedemek dedim sen o fırsatı verdinmi de bana ben çıkmadım trafiğe adam olsaydın verseydin şimdi pilot olurdum dedim neyse o sıra kız lafa girdi abla sakin ol benim babamda bana vermiyo ben kendim çalışarak aldım dedi ama o benim babam değil kocam dedim kız sustu ve dedim bende okula fln gidiyorum ne bilim dışarıda otururken fln hiç bi erkek bana bişe sorma cesareti bulamıyor bile pardon elin gavatı senle bu şekilde konuşma cesaretini nerden buluyor kaşarmısın sen dedim kız baya bozuldu bişe demedi ama tipine sıçtım nasıl cilve yapıyo bi görsen neyse ödemeyi yapıp çıktık aradan 10 gün fln geçti yine beraber markete yolumuz düştü girdik kız raflara bişe yerleştiriyo beni görmedi eşimle aralarında 30 metre kadar mesafe var yana doğru döndü eşimi gördü ve kafa sallayop cilve yaparak slm veriyo neyse ben bunu gördüm kızın yanından geçerken sert bi şekilde göz kırptım kız tabi hiç bişe söylemiyo ama eşimde cilve yqpılavak biri değil çirkin kel adamın biri demekki kör bakanın kör alıcısı olur dedikleri doğru bide bqya yaşlı gözükür beni herkez kızı sanar kasaya geçtim kimse yok burqya kim bakıyo diye seslendim başka bi kız geldi ben dedim canan gelsin gelmedi ortalarda dolaşıyo yanına gittim ulan sen kaşarmısın orusbu bu ne samimiyet pardon sen nasıl olurda elin kocasına slm verirsin fln dedim bak ben şimdi gidiyorum ama en kısa zamanda tekrar gelecem seni bu markette çalışo görürsem ailene parmanda yüzük var kocanmıdır nişanlımıdır herkimse bulır senin ağzına sıçarım diyorum neyse o sırada marketin müdürü tanıdık bi arkadaşın amcasının kızı dedim siz burda kasiyer yerine oruspumu çalıştırıyorsunuz elin adamlarına cilve yapıyo inşallah bidaha geldimde olur bu marketi başınoza yıkarım aynı haa aradan 10 gün geçti gittim o kız yoktı eşimde sıkıyı yedi onun azınada ayrı sıçtım daha kimseyle o şekilde samimiyetlik kuramaz . Arabasınada sıçtm şuan giremediğim trafik yok .