buzdankalpler bu ilk vukuatı değilki eşimin sussam neyse bidaha olmaz huzurumu kaçırmasam diyeyim nasıl söylesem eşim saplantılı bi ruh hastasına bürünmüştü resmen okadar çok svaştım dr ler fln ama nafile kaç kez boşanmanın eşiğinden döndüm ama özel nedenler yüzünden boşanamadım eşim gözümde artık bir sapıktı mavi boncuk gösterrne yavşıyordu hatta komşumuzun gelinine bile içten içe duygular veslşyormuş ama fatkedememiştim aslında şakayla karışık söylüyordu da ben ihtimal vermiyordum çünkü eşim bi okadarda korkaktı o kadının kocasıda piskopatın biriydi sabıkalı kıskanç duysa asla katil olmadan yakasından olmazdı hemde mahallede ibret amaçlı milletin gözü önünde öldürğrdü gel görgü tüm çabakara rağmen o kadın eşime pas vermemiş ve elde edememiş kadını bunu da ben eşimin telefonda fingirdediği bir kadından öğrendim o kadınlada hastanede tanışmış o zamanlar eşimin minibüsü vardı kadına para vermiş çay içmişler bilmem ne ama cinsellik asla yok bundan eminim telefonda demiş o komşumun gelini bi pas verse şöyle olur böyle olur fln yani ben kimi suçlayacağımı bilemiyorum eşim baştan aşağı zaten hadsiz dğnyada olması kabahat haşa kadınlara gelincede tabiki her kadın bir değil asla ben fit fit eden kadınlarla suçsuz günahsız kadınları kıyaslamoyorum bak benimde çevremde tacize uğramış kadınlar var ve hatta bi iki sefer benimde başıma geşecektiki direkten döndü akşam saat 9 da işten geliyorum bi araba önüme kırdı tenha sokakta ayrıca ben yürüyerek eve dönüyordum cebimde bıçak var elim cebimde hazır oldayım bi yandanda korkuyorum hızlı hızlı arabaya bakmadan ilerliyorum birazdaha eşlik etti ben yürüdükçe ilerledi ama ne bişe dediler ne de arabadan indiler sonra bastı gaza gitti anlayamadım çok korkmuştum o gün tecavüze uğrayabilirdim hatta cinayetle sonlanırdı ve benim hakkımda o saatte dışarda ne işi varmiş orusbunun kaşınmasaydı olmazdı demezlermiydi derlerdi tabi o yğzden başımada geldiği için asla fingirdeyen kadınlarla terbiyeli pislik insanların gazabına uğramış kadınları kıyaslamıyorum ve hatta bu başıma gelen tek olay değil.