sumeyyeuzuun Çocuğum 5 aylık olacak başından beri kullanıyorum fakat son iki aydır regl olmadım. Düzenli de emziriyorum. Aynı hapı kullanan var mı sizde durumlar nasıl?
kanalize sumeyyeuzuun Zylanda ve Cerazette ikiside sadece emzirme döneminde kullanılıyor yumurtlamayı baskıladığı için çoğu kişinin regli kesilmiş doktorlar normal olduğunu söylüyor emzirme bittiğinde hapı bıraktığınızda ve ya değiştirdiğinizde normale dönüyor
2minnosannesi sumeyyeuzuun bn 4 ay kullnadim ilk ay düzenledi sonraki ay 1 hafta geciktirdi 3 ayda regl olmadım yani aynı yerlesme kanamasi gibi damla damla gördüm eczacıya sordum buda bir nevi adet demişti yan etki yapınca brakmak zorunda kaldım
sumeyyeuzuun 2minnosannesi aynen damla şeklinde kanama oluyor sanırım o da yumurtayı baskışadığı için🌝 sizde ne gibi yan etkiler yaptı?
2minnosannesi sumeyyeuzuun doktorda bu şekilde demişti zlynda en etksiiz ilaç nasıl byle oldu diye ama sanırım o ay içinde antibiyotik sen olmuştum onunda etkisi Wardir
kanalize sumeyyeuzuun mom kullanıyorsanız orda post açmıştım kullanan çok kişi çıkmıştı ama burada genel olarak dkh kullanan pek yok sayılı kişileriz