zeytep Gittibimilyarlikmobilya çok güzel yapılır ama hafif uyku sersemi olunca daha güzel oluyor, yoksa korkutarak şaka yapmayı sevmem.. Bazen uyku sersemi ne olduğunu anlamıyor, öyle sinirli bakıyor ki hahah nasıl dalga geçiyorum o haliyle 😁🤣🤣
Susdinle zeytep benimde canım yandığı zaman ağlarım sonra sinirlenirim sonra Bi tartışma küçük kavga sonra 1 trip derken öyle böyle oluyor bizde
zeytep Susdinle ya bizim genelde tartışmamız kavgamız farklı bir sebepten oluyor.. Ama konuşarak çözmek önemli☺️ Sizdeki trip, kavga da o anın nazı /cilvesi, olayın tatlı baharatlı yanı☺️🌹
zeytep kleopatranizzz vurma deyince aklıma başka bişey geldi😅ben elimi beş kardeş yaptım mı, en nazik yeri ile korkuturum, o an aklı gidiyor zaten😅🤣(sıkıyorsa gitmesin) 🤣🤣 Sende onun en dayanamadığı şeyle korkut🤣hodri meydan gıdıklamaya karşı🤣
ikiprensesannes zeytep nadiren olur bizde ikimizde hemen sinirlenmeye çok müsait insanlarız 😁🙏gerek yok diyoruz
Moonlight_ zeytep noluyoo laaaan diye bi kalkisi var gecenin bi vakti bide bana lan diyor diye vurmustum🤣🤣🤣🤣