zeytep aynen kimse kimsenin önünden yanından geçemiyor hemen olay kopuyor ama şakalaşabilmeyi çok bence ilişkiyi diri tutuyor ruhu ölmüş gibi olmaktan iyidir 🙌🏻😅

kanalize buna katılıyorum ☺️♥️ya biz hiç bişi yapmasak bile güç gösterisi yapıyoruz (ben yapmaya çalışıyorum) 😅 en son hiç bişi yapamazsam yastıkla falan saldırıyorum, yani o an çocuk oluyorsun karşındaki partnerinle resmen…

zeytep bi gün saklandım sözde korkutucam kapının aralığından beni görmüş alay ediyodu 😂

zeytep şakalabilmeyi çok seviyorum yazmıştım düzeltirken silinmiş 😊😊

Katılıyorum beraber çocuklaşabilmek ne güzel 😇 🫠 o güç gösterisinin devamı ters kelepçe ve altına alışla bitiyor 😅😅

zeytep bizimki hep o dozda ya bacağımı minvuriyor ya omzuma vuruyor ya gidikliyor sinir oluyorum

kanalize hahaha😅🤣oralara hiç girmeyelim😅🤣🤣arada olur öyle şeyler😅🤣🤣

zeytep biz yatakta birbirimizin ayaklarını gıdıklarız ayaklarla ve sonu hep +18 biten,bide ben eşimi ısırırım sana saat yapacam kolunu ver diyip seni bugün ısırmadım bi doz ısırıgımı alım😂oda kafamda yumurtasını kırar yada arkadan sessizce gelip popomu tokatlar🥴🤣

zeytep Bizde eşim eve adım attığı andan itibaren başlıyor fjfjfj ya sırtına atlarım ya şaplak atarım,yanaklarını ağzını yüzünü sıkar kaçarım 🤣🤣🤣 sonrasında o gelir ve en sevmediğim şeyi yapar gıdıklamaya başlar ve benden bi peees sesi yükselir jfjfj şakalaşmak dozunda olunca çok güzel oluyor ve biz aşırı eğleniyoruz 💃💃🥳🥳

Gittibimilyarlikmobilya eşek şakaları hariç her şaka evliliğe iyi geliyor. Bazı şakalar gerçekten ergence ve tehlikeli. Enseye şaplak gibi felç dahi kalabiliyo insan

Gittibimilyarlikmobilya çok güzel yapılır ama hafif uyku sersemi olunca daha güzel oluyor, yoksa korkutarak şaka yapmayı sevmem..
                Bazen uyku sersemi ne olduğunu anlamıyor, öyle sinirli bakıyor ki hahah nasıl dalga geçiyorum o haliyle 😁🤣🤣

zeytep benimde canım yandığı zaman ağlarım sonra sinirlenirim sonra Bi tartışma küçük kavga sonra 1 trip derken öyle böyle oluyor bizde