• Öneri
  • Eşim surekli benden memnun olmadigini soyluyor!

Bana temiz degilsin yaptigin 2 tabak yemek sanki ne yapiyorsun ben hergun calisiyorum diyor sizin esinizde boylemi ayrica hergün temizlik yapiyorum yemegimde lezzetli olur aksam tatlisi cayi kahvesini icirmeden yatirmam sabah ise giderken tost yaparim neden bu tavirlar cok canim sikkin cok ayrica 1 yasinda bebegim var ve tekstil urunlerini temizlemeye gidiyorum bana akil verin ne yapmaliyim

aslicannn tabağın tersiyle ağzının üstüne vurmak gerek bazı erkekler bulmuş da bunuyor sanirim ne demek yaptığın iki tabak yemek kadınların işi 24 saat bitmez çocuk yemek temizlik daha birde memnun etme var kendi ne yapıyormuş acaba sen de deki altı üstü çalışıyorsun yaptığın başka ne var ben olsam bir iki gun boyunca ne temizlik ne yemek yaparim anlasin bakalım altı-üstü ne yapiyormusum kusura bakma ağır oldu ama böyle şeyler duyunca dayanamıyorum

aslicannn Bazı erkekler böyledir işte nankör ev işi biter mi tabi evi her zaman temiz ve düzenli görüyor her geldiğinde yemek hazır görüyor bilmiyor diğer türlüsünü çünkü bence de bir iki gün yapma bakayım ozman ne diyecek. Bir de temiz değilsin derken neyi ima etti acaba kişisel temizlik mi yoksa ev için belki ev için dememiştir beni yanlış anlamayın belki farkında değilsindir bir kaşını bile almasan bakımsız görünürsün çünkü ondan söylemek istedim

aslicannn fazla yapıyorsun sorun bu senden istemedigibkadarfazla düzenli temiz beceriksizin. Ev işlerini yatin yamalak yap.kendini süsle pusula o gelmeye öyle karşıla.o zaman görsen düzelir.

Öyle adama zıkkım ye diyecen daha ne yapacaksın acaba erkeklere zaten ne yapsan hep fazlası hep fazlası fazla simartinca böyle oluyorlar o iki tabak yemeği yapma bakalım ne olacak yapma kız tatliymis tostmus bizde insanız yani robot değil ki ayarla calissin kicimizda motor da takılı değil 🙄 sinirlendim sanırım

Öyle adama fazlasını yapıyorsun,hiç yapmican kadir kıymet bilmeyen insana ne hazirliyorsun yemekti yok utuydu bilmem nee, nankör yaa sinirlendim suna bak insan bir teşekkür eder , cokkk taviz vermissin cokkkk

aslicannn sabah kalkar işe gider ruhum duymaz akşam gelir oğlumla ilgilenmekten vakit bulduysam yemek vardır yer yoksa oğlana bakar yemek yaparım, haftasonundan haftasonuna temizlik yaparım, oğlumla bütün gğn oyun oynar onunla ilgilenirim sürekli bana çok güzel bakıyorsun oğlumuza ev işi yemek boşver hallolur der, siz onu çok kötü alıştırmışsınız o şuanda sizden herieyün en fazlasını bekliyor doyumsuz olmuş eşiniz en güzeli temiz bir sopa onun hakkı

aslicannn yapma. İki gün hiç bi iş yapma da görsün nasıl oluyormuş yapmayınca.

aslicannn Pardonda eşin daha ne istiyor Canım? yani evinde birşeyi eksik görüyorsa sende onun eksik yaptığı birşeyi yüzüne söyle daha iyisini yapmak için kendini yıpratma sen çocuğuna bak yemeğini birşeyini eksik yapma birde çalış üstüne laf ye senden memnun değilse ev için yardımcı tutsun o zaman.. Benim çocuğum yok sadece çalışıyorum evde temizlik için birini tutuyorum çok iyide geçinmiyoruz ama kusura bakmasın o işten eve gelip poposunu koyup yatıyorsa benimde bazı konularda dinlenmeye ihtiyacım var

Demek ki başka beklentileri var eşinin. Yada seni sevmediğinden herşey gözüne batıyor

aslicannn bide çalışıyomusun sen ve üstün3 laf mi ediyor alahim şaka mı bence fazlasini yapmışsn daha fazlasini istiyor eşin hiç bisey yapma sende onun eksiklerini yüzüne vur bacım

Pembedusler kendi kisisel bakimimi haftalik yaparim makyajda yapiyorum asla ter kokmam bu konuda demedigini biliyorum canim

Asellll ben neresi kirli goster dedim surekli bunun icin tartisiyorsun benimle dedim yok bahaneye bak pervaz arasi tozluymus şaka gibii şakaaaa

Bilinmeyenlidenklem valla o kadar haklisin ki nasil yapicam bundan sonra peki ben nasil calisiyorsam sende mecbursun diyor tamam da yaptigim seyleri gormezden gelen sensin neye mecburum daha