• Öneri
  • Eşim surekli benden memnun olmadigini soyluyor!

aslicannn Pardonda eşin daha ne istiyor Canım? yani evinde birşeyi eksik görüyorsa sende onun eksik yaptığı birşeyi yüzüne söyle daha iyisini yapmak için kendini yıpratma sen çocuğuna bak yemeğini birşeyini eksik yapma birde çalış üstüne laf ye senden memnun değilse ev için yardımcı tutsun o zaman.. Benim çocuğum yok sadece çalışıyorum evde temizlik için birini tutuyorum çok iyide geçinmiyoruz ama kusura bakmasın o işten eve gelip poposunu koyup yatıyorsa benimde bazı konularda dinlenmeye ihtiyacım var

Demek ki başka beklentileri var eşinin. Yada seni sevmediğinden herşey gözüne batıyor

aslicannn bide çalışıyomusun sen ve üstün3 laf mi ediyor alahim şaka mı bence fazlasini yapmışsn daha fazlasini istiyor eşin hiç bisey yapma sende onun eksiklerini yüzüne vur bacım

Pembedusler kendi kisisel bakimimi haftalik yaparim makyajda yapiyorum asla ter kokmam bu konuda demedigini biliyorum canim

Asellll ben neresi kirli goster dedim surekli bunun icin tartisiyorsun benimle dedim yok bahaneye bak pervaz arasi tozluymus şaka gibii şakaaaa

Bilinmeyenlidenklem valla o kadar haklisin ki nasil yapicam bundan sonra peki ben nasil calisiyorsam sende mecbursun diyor tamam da yaptigim seyleri gormezden gelen sensin neye mecburum daha

Ne kadar yaparsan yaranamazsın arada yapma ki yorulduğunu seninde insan olduğunu hatırlasın

aslicannn em azından kusursuz yapma bırak ne kadar yapabiliyorsan yani ev işi nankör ne yapsam bitmez , eşe gelince de aynı yaptığıni görmüyor yapsan ne fayda bacım canına yazık

aslicannn sen bir hafta boyunca şal kendini hiçbir iş yapma yemekte makarna çorba yap böyle çeşit çeşit yapma çocuktan bunu zor yaptım de anlasın biraz

aslicannn madem öyle tutsun yardımcı canım memnuniyetsizse sende ondan memnun olma devamlı para iste bana bakmıyorsun de bak nasıl değişiyor tecrübeyle söylüyorum sana bunu 😉

aslicannn ayy kusura bakmayın ama ağzına sçarm öyle kocanın bulmuş da bunuyo salak herif yeri geliyor bazen yemek yapamadığım oluyor yeri gelir canım hazır yemek istiyo bazen çocukla ev işi temzlik hatta kişisel bakım bile yapamıyorum Allah bin kere razı olsun eşimden bir gün dile getirmiş değil ki öyle de olması lazım insanız sonuçta robot değil

aslicannn öyleyse ev her zaman derli toplu ve temizse ozman eşin sorun çıkartmaya çalışıyor. Açık açık konuş derdin ne diye sor durduk yere pireyi deve yapıyorsun bir sıkıntın mı var benimle de

aslicannn nankor cok gotunu kaldırmıssın ondan bır yapmada ona muhtaç olsun