ilk cinsellik postum dünya tersine dönücek hazır olun 😂iddialı bir giriş yapmak istedim biraz cilve bir kadınsı olmaktan biraz da orgazm taktiklerinden bahsedicez🙄eveet bugün pazar ve hepimiz geceye hazırlanabiliriz diye düşünüyorum dişil enerjiyi ortaya cıkarmada en etkili sey saclar önce sacımızı yapıyoruz rahat serbest bırakılmıs saclar istiyoruz ben romantik sevmiyorum diyenler sacı at kuyrugu yapıyor 😉cok vakit harcamaya gerek yok dudaklarımız kiraz gözler belirgin kirpikler kaslar özenli giyinmişiz ve gerisi size kalmıs ben cilve yaparım diyenler hem spor hem seksi seyler giyip herseyden habersiz gibi evde dolassın gülücükler sacsın sacını zarif bir sekilde arkaya atsın erkegin bir sekilde dikkatini çeksin ama aynı zamanda tuzaga düşmüş gibi davransın 🔥😜baktı olmuyor o tv izlerken otururken direk yanına veya arkadan sarılarak veya kucağına oturarak kibar kücük öpücükler kondursun boynuna cilveli bir şekilde “ben seni cok özledim “gibi cümleler kursun narin parmaklarını hafif dokundurarak yüzünde gezdirsin 💋”sende şunu bunu beğeniyorum seviyorum “gibi iltifatlar kondursun kısık bir sesle ve mayıstırına kadar kücük narin öpücükler kondursun boynuna ❤️🔥arkadan eşinin sacını kavrasın narin bir sekilde ve parmaklarını gezdirsin derken işler kopsun ☄️ben direk hazırlanıyım diyenler fantezi geceliklerini ceksin ve eşleri her neyle ilgileniyorsa onu onunden alsın tv kapatsın onune gecsin ve dikkatini ceksin “benimle ilgilenmeni istiyorum “gibi cümleler kursun sacını at kuyrugu yapanlar bunu değerlendirsin dkdk😜
Gelelim ilişki kısmına🕯️
Erkege zevk aldıgınız yerleri söylemeniz bir fayda etmez ilişki sırasında onu yönlendirin diyelim ki goguslerinden zevk alıyorsun siz goguslerinize dokunun derin bakıslar atın nefes alışverişinizi narin sekilde duyurun ortam hararetlenicek ve o devam edicektir veya eşinizin elini tutup siz yönlendirin
Vajinadan zevk alıyorsanız elini oraya yönlendirin ve onu tesvik edicek kelimeler kullanın..
Bazılarının eşi daha cok mast seviyor kendi kendine, o kişiler eşini mast yoluyla kandırsın .diyelim ki öyle bir eşiniz var ona oral yapmak istedinizi yada sadece sevişmek istediginizi belirtin kulagına fısıldayarak elinizi o bölgeye götürün ve önce tahrik edin yine narin sekilde dokunuslar yaparak eli sürterek aynı zamanda öpün dudaktan olur küçük buseler olur ve hararetli nefes alıp verin bunu ona duyurun dayanamayacak kıvama getiririn sonra baslayın ilerleyen zamanlarda bu ilişkiye dönücektir 👩❤️💋👨bir dahaki postlarda orgazm taktikleri dişil enerjiyi yükseltme veya cilve taktikleri postu açmayı düsünüyorum ne diyorsunuz🙈🤗