Rouge Moonlight_ ne işiiiiiiiğğğ bu da bir işşş 😂😂pazar pazar baska ne yapılır adamlar evde 😂onlar ayak altında temizlik olmaz ki
Moonlight_ Rouge valla temizlik yapcaktim ya pazartesiye temiz girelim🤣 Neyse camasirlari halledeyim allahtan yemek kocamdan artik ona tesekkür etmis olurum aksamda😜😅
Rouge Nietzsche askm bu adamların ortalama süresi belli zaten yüzde 80 lik kısmı 5–10 dakikalık iş okuduguma göre dkddk 🙄😂
Tonight_00 Rouge çok güzel yazmışsın 🤌🤌🤌 ama karşımda ki öküz mu desem adam mı desem bilemedim ya anlamazsa @HurremSultan bile kavuşmuş kocasıyla 🤣🤣🤣 daha ben kavusamadim regl bitti üzerinden bir hafta geçti tık yok adamda hep mi ben yaklasiyim 🥺🥺🥺
Rouge Tonight_00 canın istediğinde sen yaklas yada çıldırt zorla getirt😂frikik ver sevdigi seyleri yap haberin yok gibi biseyler yap hic olmadı direk git bunları uygula nereye kadar yapma diyebilir dokun bitti bu iş zaten
Nietzsche Tonight_00 Ben yorumuna çok güldüm affet 😂😂yerinde olsam hep ben yaklaşmazdım . Ama rouge nin taktiklerden kullanırdım . İlgi çekici giyin kokularını sık tertemiz dolaş evde ,baya da umursamaz ol . Sonra o yanaşmaya kalkarsa reddet ,çünkü neden olmasın 😂
Nietzsche Rouge öldürme beni 😂😂😂😂 şu herkese verdiğin taktikleri bile hevesle uygulayamıyoruz ,çünkü bize fırsat verilmiyor 😂 bende isterdim hevesle baştan çıkarmayı ama adam hiç normale dönmüyor ki baştan çıkarma evresine geçelim jdjdmd
zeytep Rouge benim tek taktiğim, kulağına üflemek😁🤣🤣ama çok iyi bir post olmuş, hem taktiksel hem de detay olarak 🌹zaten partnerin yanına biraz cilveyle yaklaşınca, biraz da huylandığı kısımlar bilinince…on numara devam ediyor kalan kısmı😁😅💃
Rouge zeytep kulagına üflemek iyiymiş😂ben yapsam gıdıklanır dkdk😂😂aslında hic biseye gerek yok gidiyorsun dokunuyorsun uyandırıyorsun bitiyor 😂
Nietzsche Rouge kulağına üflemeyi duyunca ben sesli güldüm ya aklıma bişey gelmek istedi ama tam hatırlayamadım burda bi post açılmıştı kulağıma biri üfledi diye 😂😂
zeytep Rouge zaten uyanmaya dünden hazır.. 😅🤣🤣Benimki çok huylandığı için, bende uyuzluğuna çok severim.. Konuşurken veya öperken kulağının arkasında hisseder nefesimi🤣😅
Rouge Nietzsche ben kızıyorum bak bekle biraz ben geliyim sonra gitmiyorum hemen hani gelicektin sen gelmiyorsun ki 😂😂bizimde ortamız yok böyle olsa suc olmasalar suc
Rouge Nietzsche hahahahaha oyy bismil tövbe cok ürkütücüydü uyuyamamıstık 😂😂benim cinsellik postu da max bu kadar olur zaten sonu üç harfli biter😂