Nietzsche zeytep yüz yüze gelebildiğimiz tek zaman dilimi o diye heralde her şeyi sığdırmaya çalışıyorum 😂
Rouge zeytep olmayan ateşim söndü 😂😂aklıma bir sürü sey geliyor kimse bize üflemeden postu hayırlısıyla kapatsak dkdkd
Rouge Tonight_00 tut kafasını zorla yaptır bunların nazını mı çekicez😂bize erkekler istekli dediler evlendik dkdkd güya yani mesela erkekler öyle😂
zeytep Rouge ben bu postun üzeirbe akşam gideyim kocanın kulağına üfliyim😅😅ya şaka bir yana, siz benim ne demek istediğimi anladınız☺️
bukii27 Rouge Vaovvv dedim yani😍 Regl olmam dışında sorun yok bittiği zaman hünerlerimin arasına seninkileri de ekleyeceğim 👀💐😂
Rouge bukii27 senin regl kac gün sürüyor 😂oturup sayalım der gibi oldu ama ondan degl dkdk senin hünerlerni de birgün gormek isteriz bukim ❤️
Rouge Tonight_00 sizinki 9 sene masallah gerçekten aynı heyecanı korumak falan zor olmalı yenilik konusunda tıkanıyoruz ya
Rouge Nietzsche hele bir dene belki baska seylere de tav oluyordur 😂😂o degilde sende ters tepiyormus bunu cıkar git pijama giy diyormus
zeytep Nietzsche cici şeyleri her gece giyerim valla, sesi şeylerimide arada özenip süslendiğim zamanlar 😅🤣 ama bana da kocam gerek yok dese, hevesim kaçardı herhalde, kendim için giyerdim sanırım.
bukii27 Rouge Yavru 4 aydır olmuyordum 10 gün olucak bitmedi yaaaa adam yolumu gözlüyor din diyorki kredi taksiti gibi oldu öde öde bitmiyor 😂😂😂 Ay neden olmasın 😍💐