Rouge Nietzsche hele bir dene belki baska seylere de tav oluyordur 😂😂o degilde sende ters tepiyormus bunu cıkar git pijama giy diyormus
Nietzsche Rouge hahahaha zaten gerek yok öyle şeylere diyor , bir hevesle alıyoruz dolapta duruyor 😂😂
zeytep Nietzsche bir pijamaya tav olmayan ben miyim ya😅 ben doyamam ciciler valla, sürekli yeni yeni şeyler alıyorum aklıma estikçe😅🤣
Askkadini Rouge waooww bu gözler ne okudu az önce kız sen ne affadmissin öyle aboow yog ama ben yapmicam kocam cezalı dun 11 de dus aldim yatağa çıplak girdim naptiysam yapmadı bugünde ben yapmicam kudursun
Rouge Askkadini hahahaha🥰🙈neden gelmedi bir nedeni vardır belki hem bir düsün sence tek taraflı bir ceza mı bu😂
bukii27 Rouge Yavru 4 aydır olmuyordum 10 gün olucak bitmedi yaaaa adam yolumu gözlüyor din diyorki kredi taksiti gibi oldu öde öde bitmiyor 😂😂😂 Ay neden olmasın 😍💐
Kekillikamisci Rouge öğreniyoruz mu hahahahahahahah 😂😂 sen kitabını yazmışsın bu işin 🤷 bakımda oldgun kadar cinselliktede çok uzman oldgunu tahmin etmiştim bekledgim posttu bu gözüm yollarda kalmıştı 🤌🤌💜
Nietzsche zeytep Bende cici şeyleri kendim için giyerim ama sexi şeyleri giymem 😂 karşımdaki gerek yok bence derse senin de giyesin kaçar 😂
Moonlight_ Rouge valla temizlik yapcaktim ya pazartesiye temiz girelim🤣 Neyse camasirlari halledeyim allahtan yemek kocamdan artik ona tesekkür etmis olurum aksamda😜😅
Nietzsche Moonlight_ Ben hiç yemek yapmıyorum,o yüzden mi her akşam teşekkür etmek zorunda kalıyorum acaba 😂😂😂😂😂😂her yorum benim hayatımdan izler taşıyor ya
Rouge Moonlight_ forumun dişil enerjisi masallah bize ben dahil dkdkd hala temizlik demen ben vazgeciremedim😂pazarı sadece temiz gecirirsin yarın yine kirlenir valla en iyisi etkisi gitmeyecek seyler yapmak😂
Rouge Nietzsche ben yanlıs kişiye calısıyorum seni ikna etmem lazım ne alıyorsun ne yapıyorsun böyle sey mi olur😂
zeytep Nietzsche cici şeyleri her gece giyerim valla, sesi şeylerimide arada özenip süslendiğim zamanlar 😅🤣 ama bana da kocam gerek yok dese, hevesim kaçardı herhalde, kendim için giyerdim sanırım.
Nietzsche zeytep Benden kaçan bir kocam olsa çok özenirdim ama hiç rahat bırakmadığı için bıktım ,bıktırıldım 😂
Deleted_15 Rouge sen nirdeydin, sen nirdediiiirrr 🤭🤭 eveeett 4+6 daha tazecik bi anayım ben 🥹🥹 hissettim heyecanını gel buraya 🫂🫂 hahah şaka yapıyorum ya 😂 güzel devam böyle 🫶🏻🫶🏻
Rouge Deleted_15 4+ 6 toplamam mı gerekiyor toplama sonucu kadar ay mı oluyor hep bunu merak etmişimdir ciddi soruyorum bu arada ilk bebiş mi bitanem😍❤️
Bonibon_ Rouge ooo bu gözler neler gördü neler. Fevkalade nin de fevkindesin. Harikasın. Güzel taktikler.😍
Nietzsche Rouge ben buna çok cevap yazarımda dışarı çıkıcam ya😂😂1 kez giyilmişleri şizofren adamlar iyi fiyatlara alıyorlar ,sende karşılayabileceksen veriyim 😂😂😂😂😂😂 giy yıkamadan bana sat diyorlar ya snjdnd