Kızlar bu marka parfüm yada vücut spreyi kullananlar var mı erkekler çok etkileniyormuş baya baya güzel kokuymuş denemek istiyorum
Kocamda pek fazla parfüm sevmez ağır gelir kokular ama güzel kokmak istiyorum o beni kokladiğı zaman deli olsun istiyorum
Kullananlar yardımcı olun lütfen Kızlar
Victoria secret bombshell
dorularakadar biliyor musun ben sevmiyorum ama gerçekten benim eşim victorias secret kokularını seviyor yani bende seviyorum ama hep çekilicek kokular degiller arada sıkıyorum bu markadan ne sıksam cosuyor anlamadım
Rouge hangi parfüm bu foto at çabuk 😍
dorularakadar Bombshell ben sevmedim sekerli kokulardan bu, vanilla vucut spreyini ara sıra kullanıyorum hoş ama oyle abartılacak kadarda kokuları iyi degil sanki
- Düzenlendi
enerciiiii yani genelde vücut spreylerini kullanıyorum bir vücut spreyine göre parfüm gibi kalıcılar bu markadan ne sıksam yapısıyor bilmiyorum neden bombshel yada bombshel intense olanı sprey olarak coconut passion,bare vanilla ama bunun bir versiyonu var biraz odunsu nota koymuslardı evde bakıp yazmam lazım foto atarım ,rush ,coconut milk rose ,birde pembe olan.bunları ne zaman sıksam övüyor halbuki bana cok şekerli geliyor ben bayılmıyorum en cok vanilyalı ve coconut olanları seviyor
Rouge gratiste bulabilir miyim bunları askim Bi de ben duş sonrası saçıma argan bakim yağı kullanıyorum ama istediğim isiltiyi o canlılığı göremiyorum bir türlü onun için ne önerirsin o yağı sürüyorum saç uçlarıma ama yok çok solgun cansiz duruyor
dorularakadar
Canım benim en sevdiğim kokulardan biri Viktoriya secret 🪻
Ama bombshelli kullandım ve sevmedim bana çok ağır geldi kokusu. Diğer kokularını seviyorum ve vücut spreylerini çok kullanıyorum ve muhteşem ❤️❤️❤️
enerciiiii bakım yap yine yag falan sür ama şimdi yeni ürünler çıktı saca parlaklık katan primer hani yüze parlaklık veren baz uygularız ya bunu da öyle düsün saca parlaklık veren bir baz.. bugün aldım deniyim sana yazıyım benim kullandığım bir kac ürün var ama tr de yok diye biliyorum bugün aldığımın tr de olması lazım yada gelicektir parfüme gelince de ben orda olmadıgım için bilmiyorum var mı canım
Rouge tamam askim ben hı araştırayım o zmn
enerciiiii bende kullanıyım seversem yazıyım
Demokrit vücut spreyilerinden hangileri güzel ağır olmayanları
Niyet ettim almaya hiç parfüm seven birisi değilim hep ağır geliyor
dorularakadar
Vücut spreylerinden benim kullandığım ve beğendiğim bunlar
✨ Pure Seduction
✨Bare Vanilla
✨Love Spell
✨ Midnight Bloom
Demokrit çok sağol canım
dorularakadar
Ne demek ✨🌷
dorularakadar bare vanilla kullanıyorum aşırı beğeniyorum. Şekerli vanilya gibi çekici bir kokusu var
Rouge aa evet bende vücut spreyini denedim bana ağır geldi ama eşim bayılıyordu
Buzlulimonatam ne buluyorlar ki bunlar erkekler galiba sekerli kokular seviyor
Rouge galiba da ama ağır yaaa 😄
dorularakadar ben sevmedim. Almıştım zamanında . Şekerli kokulardan ‘.. kuzenime hediye ettim ben de. O zaman evli değildim ama eşimin dikkatini çeker miydi bilemiyorum
Buzlulimonatam onlar ne anlar ya parfümden güzel kokudan dkdk