Rouge gratiste bulabilir miyim bunları askim Bi de ben duş sonrası saçıma argan bakim yağı kullanıyorum ama istediğim isiltiyi o canlılığı göremiyorum bir türlü onun için ne önerirsin o yağı sürüyorum saç uçlarıma ama yok çok solgun cansiz duruyor
Victoria secret bombshell
dorularakadar
Canım benim en sevdiğim kokulardan biri Viktoriya secret 🪻
Ama bombshelli kullandım ve sevmedim bana çok ağır geldi kokusu. Diğer kokularını seviyorum ve vücut spreylerini çok kullanıyorum ve muhteşem ❤️❤️❤️
enerciiiii bakım yap yine yag falan sür ama şimdi yeni ürünler çıktı saca parlaklık katan primer hani yüze parlaklık veren baz uygularız ya bunu da öyle düsün saca parlaklık veren bir baz.. bugün aldım deniyim sana yazıyım benim kullandığım bir kac ürün var ama tr de yok diye biliyorum bugün aldığımın tr de olması lazım yada gelicektir parfüme gelince de ben orda olmadıgım için bilmiyorum var mı canım
Rouge tamam askim ben hı araştırayım o zmn
enerciiiii bende kullanıyım seversem yazıyım
Demokrit vücut spreyilerinden hangileri güzel ağır olmayanları
Niyet ettim almaya hiç parfüm seven birisi değilim hep ağır geliyor
dorularakadar
Vücut spreylerinden benim kullandığım ve beğendiğim bunlar
✨ Pure Seduction
✨Bare Vanilla
✨Love Spell
✨ Midnight Bloom
Demokrit çok sağol canım
dorularakadar
Ne demek ✨🌷
dorularakadar bare vanilla kullanıyorum aşırı beğeniyorum. Şekerli vanilya gibi çekici bir kokusu var
Rouge aa evet bende vücut spreyini denedim bana ağır geldi ama eşim bayılıyordu
Buzlulimonatam ne buluyorlar ki bunlar erkekler galiba sekerli kokular seviyor
Rouge galiba da ama ağır yaaa 😄
dorularakadar ben sevmedim. Almıştım zamanında . Şekerli kokulardan ‘.. kuzenime hediye ettim ben de. O zaman evli değildim ama eşimin dikkatini çeker miydi bilemiyorum
Buzlulimonatam onlar ne anlar ya parfümden güzel kokudan dkdk