Merhabalar bayanlar kimseye soramadıpım için burda sormak istedim ben 8 senelik evliyim iki tane dünya tatlısı Rabbim canlarını sağ etsin kızım var sorum şu eşim de isteksizlik var ne yaptıysam bunu çözemedim kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı ben yaklaştım yine olmadı kendi canı istediği zaman geliyor yaklaşıyor ama ben söylediğim zaman reddediyor yorgunum uykum var saat geç oldu ki biz hiç erken birlikte olduğumuzu hatırlamıyorum artık o kadar kötü olmuştu ki aramız beni aldatıyor yada başka şekilde kendi ni tatmin ediyor diye düşündüm sana güvenmiyorum artık hiçbir şekilde yaklaşma bana dedim artık bu problem aramızı çok açmaya başlamıştı ben artık dayanamayıp bu konuyu kayınvalide mı üstü kapalı şekilde açtım ve eşimle konuştu ben eşimi seviyorum anne öyle asla aldatmaz falan demiş sonra ben konuştum hastaneye gidelim Bi Bi rahatsızlık olabilir bariz belli hormanel sıkıntın var senin dedim önce kabul etti randevu günü gelince gitmedi hastaneye ben hasta değilim gitmem dedi şuan dedimkş yapaxakmıyız bilmiyorum ki ya dedi kendi mi yetersiz kadın gibi hissettiriyor bana böyle yaptıkça başına gelen çözüm bulan varmı