Bubenimoykumm dnz23 içli köfte tarifi verebilen varmı haftasonu yaptım ama epey uğraştım devamlı yptığım bişey değildir. Hamurınu bi tutturabilsem
Pinkoooo dnz23 ben temizligimi bayrama bir kaç gün kala yapıyorum canım buzluk içinde nohut fasulye hasladim ıspanak koydum lahana hasladim koydum yemek felan koymuyorum ben 🌸
dnz23 Pinkoooo teşekkür ederim :) âdetim düzensiz ne zaman olurum bilmiyorum o yüzden temizliği kolayladım bayrama yakın rahat olsun diye 🥰
Polyannacilik dnz23 herkesin kendine göre temposu var , ben kendime göre yorumladım tabiki sizin duzeniniz siz nasıl rahat edecekseniz o şekilde yapın 🌸
Polyannacilik bitterdelisi24 Türkiye’nin hali belli degilmi canım 😶 bu saatten sonra öyle güllük gulustanlik günler çok geride kaldı
Tonight_00 dnz23 sulu köfte ile zeytinyağlı yaprak sarma sarıp buzluğa attım yarında inşallah mantı yapacaz Rabbim ramazana kavuşmayı nasip etsin az kaldı 11 ayın sultanı geliyor 💐💐💐
bitterdelisi24 Polyannacilik öyle gerçekten hem olaylardan hem maddi .. çoğu insanın çoğu şeye hevesi kalmadı :(
dnz23 kanalize evet gerçekten öyle 🥰 ben de annem hazır bizdeyken hazırlamak istedim bebekle yapamam diye :)
Pinkoooo dnz23 açken bende yapamam bakma bayrama 2 gün kala regl olacam diye rahatım yoksa bende şimdi yapardım 😂