Merhaba kızlar
Ben yılbaşında köye gitmişdim, orası biraz soğuktu. Daha sonra evimize döndüğümde ocak ayının ortasıydı. Hasta oldum qrip gibi. Bir kaç gün sonra karnımda ağrılar hissetmeye başladım. Böyle sanki karnımda hava baloncukları patlıyordu pıt pıt. Tuvalete de çıkamıyordum, kabız değildim fakat çıkamıyordum çıkasım gelmiyordu işte. Geçer dedim 4-5 gün boyle oldum sonra geçmediğini görünce eczaneden papatya aldım nane ile demledim içdim. 2 güne kalmadı etki etti. Bağırsaklarımdakı hava baloncukları artk pıt pıt yapmadı, ve ben normal tuvalete çıkmaya başladım. Rahatladım kafamda ve papatya içmedim daha 3 gun içip bıraktım. sonra her şey yolundaydı. Uzerinden 10 gun belki 15 gun geçti yine aynı ağrı olmaya başladı karnımsa fakat hava baloncukları yoktu bu kez, ağrını hiss eder etmez yine hemen papatya içtim yine duzeldi hemencecik. Yine bıraktım boylelikle papatyayı bırakınca karın ağrılarım hemen başlıyor. İnternetde araşdırıyorum Huzursuz bağırsak sendromu diyor, çevremdekiler bağırsaklarına soğuk oldu atamıyorsun onu diyorlar. Doktora gitmek istemiyorum kolonoskopi yaparlar die🥺🥺Lütfenn bana bilginiz varsa yardım edin nesen ola bilir bu neyle alaklı?? Korkuyorum surekli boyle olmasından
Bu arada ben çook ffast food tuketirdim Haftada en az 3 falan. Şimdi azaltdım. Birden kesemiyorun ama azaltdım bayağı. Bundan da kaynakla bilir die söyledim.
Önceden herkese teşekkur ederim🥺❤️
Uzun yazdığım için, vaktinizi aldığım için kusura bakmayın kızlar. Dakat bu durun beni çok rahatsız ediyorr