Birbeyazkalp Rouge ayy dogru apple wallet😍 ama iste biraz maaliyetli saat ya bide nekadar sure gidiyor sarji cnm
Rouge Birbeyazkalp 1 gün gidiyor benim ben cok konusuyorum saatten falan. takarsam cok kullanıyorum kolaylastırıyor işlerimi ama işte
Rouge Birbeyazkalp bir tane se var birde 9 serisi stainless bisey bisey olanlardan tam ismini aklımda tutamıyorum dkddk 9 olan 900 dü yanlıs hatırlamıyorsam digeride 300 gibi biseydi en fazla 350 dir
kanalize Birbeyazkalp henüz tam kurcalayamadım ama yeni aldım ben sırf teknoloji merakımdan aldım seviyorum tam özellikleriyle kullanmasam bile illa alcam bence değer🙂
HurremSultan Rouge iPhone değilse telefon yine kullanışlı mi kullanabiliyor muyuz. Benim telefonumu yukseltemem şuan bebele iPhone telefonu parçalar üzülürüm ama aramaları vs. Takip etmek için akilli saat istiyorum 😁😁
Rouge nuryollanna evet canım yapabilirsin ayarlarsan ve ayarladıktan sonra yandaki iki dügmeye iki kere tıklıyorsun kartın cıkıyor ekrana saatinle basıyorsun
Rouge HurremSultan pahalı birde bir iphone alıyorsun herseyin apple olmak zorunda gibi bisey oluyor bitmiyor yani benim eşimde apple meraklısı ne kadar seyi varsa alır sacma sapan gereksiz seyler
Rouge HurremSultan apple cidden güzel baska telefon kullanamam saat de cok kullanıslı eger kullanırsan yani alabilirsen kesinlikle al
HurremSultan Rouge ya işte telefon şuan alamam ama Cook istiyorum 😁😁💋 bebelerin biraz büyümesi lazım oeslerinde koşarken hep elimden düşüyor üzülüyorum 🥴🥴🥴
HurremSultan Rouge gerçi benim telefonda bı işim olmuyor ki hep dizi izliyorum😂😂😂 bı YouTube bı Netflix dbslhxjd tablet alsam daha iyi sanki ahahahha
Rouge HurremSultan tablet falan dedin sunumum aklıma geldi 🥹🥹yarına sunumum var calısmam lazım 😭sende film izle yerime
HurremSultan Rouge kolay gelsin kankillettaaa naptın oldu mu sunum işin 🥰🥰🥰 izledim izledim birsuru şey izledim 😁 canavar kamyona başladık sonra uykum geldi devam etcem yine ahhahha