bukii27 BlackMambaa_ Ah ah yatacağın odanın ışık almasını engelle ve uyumaya çalış benim tek çarem bu 🥹
belladonna BlackMambaa_ Ahh o migren.. Her ay düzenli, ciddi ataklarım oluyor. Bana tek iyi gelen şey serum o da arka arkaya 2-3 tane. Arveles iyi gelebilir. Migren taşın varsa o da iyi gelebilir. Ilık duşta bazen iyi gelebiliyor.
BlackMambaa_ belladonna Ilık duş Aldım fakat bir faydası Olmadı Başka yöntemler deniyorum yok ölüyorum keşke birazcık uyuya bilsem de acısını dindirsem oda yok
belladonna BlackMambaa_ Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Alnını sıkıca bir tülbentle sar, karanlık odaya geç ve uyumaya odaklan. Papatya çayı varsa iç uykuyu kolaylaştırıyor.
Pinkoooo BlackMambaa_ Migren çok kötü ya ayaklarını soğuk suyun içine koy canım 3 5 dakika çok iyi geliyor bana bide yazmayla alnını biraz sıkıca bağla bana bunlar iyi geliyor geçmiş olsun 🌸
BlackMambaa_ Pinkoooo Sağol aşkım bebemi uyutayım deneyim onuda bugün bütün önerileri deneyeceğim yoksa sabaha kadar uyku haram bana
BlackMambaa_ belladonna Var aşkım papatya çayı ıhlamur da var çocuğu uyuttuktan sonra yapıp içeyim tülbenti bağlayıp umarım geçer gerçekten çok kötü bir şey Lanet birşey resmen Ya
BlackMambaa_ belladonna Geçmiş olsun aşkım sanada Vallaha lanet birşey Birde düzenli olarak yaşayan biriysen daha lanet birşey ya Allah yardımcımız olsun
Moonlight_ BlackMambaa_ ben sakaklarima alnima mentollü Kremle masaj yapiyorumm ve yazmayla bagliyorum yatiyorum. Enselerime omuzlarima dogru esim masaj yapiyor oda rahatlatiyor. Diger türlü migrene kesin cözüm yok gibi 😔
BlackMambaa_ Moonlight_ Benim adama bana masaj yap desem önce sen yap der Bana 🤦🏻♀️ Krem hiç denemedim aşkım bende bakayım yarın eczanede
Moonlight_ Pinkoooo evet canim hemde öyle böyle degil geldimi 4 gün cektiriyor ve 1-2 hafta rahat birakiyor yine basliyor.. mentol serinletici etkisi oldugu icin bana cok iyi geliyor bi dene bence insallah sanada iyi gelir kremi sür hafif sIki bagla basini
Moonlight_ BlackMambaa_ haydaaa sen o halde nasil yapcaksin acabaa 🤦🏻♀️ sen kremi al askim mentollü bisey olsun o serinletici etkisiyle rahatlatiyor onu sür hafif sIkica bagla o sekilde yat uyu insallah iyi gelir sanada 🙏🏻
Pinkoooo BlackMambaa_ evet o ağrı olunca hicbirsey yapasim gelmiyor oğluma kitap bile okuyamıyorum gözlerim kararıyor