Kızlar üç aydır diyet yapıyorum bu kiloya indim hala da var siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için
98 den 79 düştüm yarabbimmm
delikcorap Nasıl verdin canım
delikcorap bi haftada 3 kilo verdim. Tek öyün besleniyorum, kahvaltı huyum yoktur zaten😁limomlu sirkeli su içiyorum .
Esmerkiz tek oguun beslenmek doğru dehil ama verdiğin kiloları daha kolay bi sekilde alabiliyormussun bir haftada 3 kilo fazla diyor doktorlar güzel vermişsin ama özendim valla 😅
bukii27 diyetisyene gidiyorum ona göre beslendim başka birley yapmadım
Esmerkiz üç ana üç ara öğün yaparak verdim
- Düzenlendi
enerciiiii rutin halinde zaten benim yeme tarzım zorlanmıyorum kilomda yok abartılı
Esmerkiz nasıl duruduyorsun peki kendini bende mi yapsam yeter ki vereyim amam durduramıyorum
- Düzenlendi
enerciiiii kahvaltı yapmaıyorum 😁canım istemiyor sıgara kullanıyorumkahve çay 1 litre su 2.3 e kadar böyle devam ederim🙃akşam yemegim 4.5 kapanışı yapıyorum yatmadan kahve yeşil çay su günlük 2 litreye yakın du tüketiyorum günü böylece kapatıyorum😁formumu bu şekilde koruyorum. 64 kiloyum 😅 pazar günleri kaçamak günüm kendimi ödüllendiriyorum🤣🤣🤣
enerciiiii ilk 1 hafta 10 gun filan zor oluyor sonra mide alisiyor birde tartida eksileri gorunce gaz otomatik yukleniyo😂😂
Esmerkiz yok kız ben dayanamam gözüm kararır yeminle çünkü evde çok sıkılıyorum kendimi hemen mutfağa atıyorum bu ramazani iyi degerlendirmez kilo veremezsem yazıklar olsun bana 😭
Zamansiz_ gaza getirin beni lütfen bütün oeride biliyor artık kilo vermeye çalıştığımı ama aynı zaman da boğazımın durmadığını
delikcorap ayy bende dün başladım diyetisyenle 71 den 60 a düşmek istiyorum sabah yeşil çay kayısı çayı ve elma sirkesi içiyorum 2 ana öğün 2 ara öğün yapıyoruz günde 3 litre su akşam 6 dan sonra yemek yemek yok 6 dan sonra biraz zorluyor ama başarıcam inşallah 😂🙏
enerciiiii 3 gün zorlanırsın hamuru şekeri çıkar hayatından
enerciiiii aslinda kendin istemiyorsun istesen harika bir sekilde vericeksin soyle dusun sen yiyecegin tadini biliyorsun yemesen veya az yesende olucak yedikten sonra pisman oluyirsun peki bunu neden kendine yapiyosun
Zamansiz_ bende bunları söylüyorum askim kendime ama unutuyorum sonra acıkınca gözüm hiç bridey görmüyor