Esmerkiz tek oguun beslenmek doğru dehil ama verdiğin kiloları daha kolay bi sekilde alabiliyormussun bir haftada 3 kilo fazla diyor doktorlar güzel vermişsin ama özendim valla 😅

enerciiiii kahvaltı yapmaıyorum 😁canım istemiyor sıgara kullanıyorumkahve çay 1 litre su 2.3 e kadar böyle devam ederim🙃akşam yemegim 4.5 kapanışı yapıyorum yatmadan kahve yeşil çay su günlük 2 litreye yakın du tüketiyorum günü böylece kapatıyorum😁formumu bu şekilde koruyorum. 64 kiloyum 😅 pazar günleri kaçamak günüm kendimi ödüllendiriyorum🤣🤣🤣

enerciiiii ilk 1 hafta 10 gun filan zor oluyor sonra mide alisiyor birde tartida eksileri gorunce gaz otomatik yukleniyo😂😂

Esmerkiz yok kız ben dayanamam gözüm kararır yeminle çünkü evde çok sıkılıyorum kendimi hemen mutfağa atıyorum bu ramazani iyi degerlendirmez kilo veremezsem yazıklar olsun bana 😭

Esmerkiz ahh sigara azaltayim derken fazlalasiyor gibi ya 🥲 kahve sigara ikilisi favorim😂💃🏻 bu nasil azaltma istegi dersen haklisin derim🥲😂

Zamansiz_ gaza getirin beni lütfen bütün oeride biliyor artık kilo vermeye çalıştığımı ama aynı zaman da boğazımın durmadığını

delikcorap ayy bende dün başladım diyetisyenle 71 den 60 a düşmek istiyorum sabah yeşil çay kayısı çayı ve elma sirkesi içiyorum 2 ana öğün 2 ara öğün yapıyoruz günde 3 litre su akşam 6 dan sonra yemek yemek yok 6 dan sonra biraz zorluyor ama başarıcam inşallah 😂🙏

enerciiiii aslinda kendin istemiyorsun istesen harika bir sekilde vericeksin soyle dusun sen yiyecegin tadini biliyorsun yemesen veya az yesende olucak yedikten sonra pisman oluyirsun peki bunu neden kendine yapiyosun

Zamansiz_ bende bunları söylüyorum askim kendime ama unutuyorum sonra acıkınca gözüm hiç bridey görmüyor