https://www.facebook.com/share/r/iYskWAkVBmMUkF7h/?mibextid=oFDknk
Bütün ana haberlere çıktı bu olay pazar günü yaşandı psikolojim zaten hiç iyi değildi şimdi daha da kötü oldu uyuyamıyorum gözümü kapattıkca aklıma geliyor yaa

Hem kuzenime 16 kurşun sıkmış hemde uzerinden arabayla geçmiş bu nasıl bir vahşet bu nasıl bir vicdansizliktir ya

ckkrs Rabbim taksiratını affetsin mekanı cennet olsun ailenize sabırlar versin. Artık kıyamet gelse der olduk yemin ederim kimse öldürmekten korkmuyor ne hale geldi dünya

ckkrs başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah. ne yazık ki bazı şahsiyetler gerçekten psikolojik açıdan sıkıntılı. Bizler sokaktaki bir canlıya bile kıyamazken, onlar ise çok cani. Böyle kişiler toplumdan alınmalı, tedavi edilmeli. Gerekirse salınmamalı ama ne yazık ki bizim ülkemizde adalet yok. Bu şahsiyetlerin vicdanı yok,sevgisi yok. Yaşar Kemal’in çok sevdiğim sözü var:
      Bu ülkelerde dört şey olmayacak: kadın, çocuk, ağaç, sokak hayvanı.
      Bu canilerin ne Sokak hayvanına, ne kadına, ne çocuğa ne de doğaya saygısı/sevgisi var.
      Ama diğer dünyada elbet adalet var, Rabbim’e sığın, bol bol ruhuna dua oku, onun adına🙏

@ckkrs Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin seni üzmek istemem fakat ben bu gibi durumlarda önce neden olduğunu sormak istşyorum kimse durduk yere bu kadar canileşemez ya sahoş ya şizofren diyecem ama bilinçli bişey bu adam ne yaptı da kayınbiraderi bu kadar canileşti ona karşı kuzeniniz ne yapmış ılabilir de kaynı bu reddeye gelmiş aklım almıyo

ckkrs başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah sizlere sabır versin inşallah

ESMERBOMBA_ duyduğum kadarıyla söyleyim içini pek bilmiyorum çünkü karısıyla boşanma aşamasındalarmis 2 aydır ayrı yasiyorlarmis çocuklar babada kalıyormuş karısına şiddet uyguluyor mus karisida gitms abisine söylemiş kuzenimde ablasigilde kalıyormuş çocuklarla beraber acıktım demiş fırında pide canım istiyor demiş ablasına sende gel beraber gidek demiş ablasida benim işim var sen oğlunla git demiş fırına girip çıktıktan sonra yolda karşılaşıyorlar kayniyla tartışmaya başlıyorlar sonra kuzenim arkasini dönüp tam giderken o arada kayni ateş açmaya başlıyor sırtından kafasından 16 kurşun sıkıyor 13 u kuzenime giriyor kurşunların o esnada yere yığılıp hayatını kaybediyor oğlunun gözünün önünde kaynida hemen arabaya biniyor bide arabayla kuzenimin üzerinden ezerek geçip gidiyor bu yani buraada kuzenimde de var hata ama her ne olursa olsun sonu böyle olmamaliydi iki çocuk ortada kaldı karısı ortalar da yok kaçıp gitmiş maalesef şimdi birisi hapiste biri mezara girdi oldumu böyle burda en büyük suç karısında sana şiddet uyguluyor sa zateb bosanacakmissiniz git boşan ne diye abinin doldurup kocanın üstüne saliyon demi bence bana göre burda katil karısı o söylemeseydi bunların hiçbiri yasanmayacakti maleseff genç yaşta gitti 😞

ckkrs yazık çok üzüldüm rabbim bol bol sabrını versin bizimde başımıza böyle bi olay geldi benimde kuzenim sevgilisi tarafından vurularak öldürüldü 10 yıl oldu ve hala acısı içimizde unutamoyoruz tabi tek suçlu sevgilisi değildi oktada var yaydafa vardı şuan sevgilisi çıktı hapisten gününü gün ediyor ama kuzenim birdaha geri gelmeyecek

ckkrs diiyecek bisey bulamiyOrum malesef keske böyleleri icin idam gelse 😐
          Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah canim sizede bol bol sabir diliyorum 🙏🏻😔

Bende Kayserideyim . Gördüm bu haberi cookk üzüldüm .. başınız sağolsun Allah sabrinizi bol versin 🥺 inşallah gereken cezayı da alır katili 🥺

ckkrs Rabbim mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin.
            Diyecek söz bulamıyorum başınız sağolsun

ckkrs başınız sağolsun zaten boşanacaklar işte niye öldürüyorsun hiç bir şeyin bedeli bi insanın canı olmaz madem öfkeli bi abisin söv bağır çağır iki tane vur öldürmek neden olan iki çocuğa oldu yazık değil mi tamam vefat eden adamda suçlu karısına şiddet uyguladığı için ama bunun bedeli can olmaz rabbim affetsin çocuklara da yazık oldu değdi mi ya

ckkrs başın sağ olsun canım. Benim de 3 sene önce dayımı amcasının oğlu, borcunu vereceğim diye çağırarak silah ile vurup öldürdü. 3 çocuk kaldı ortada. Hâlâ biz üstümüzden atamadık bu olayı, geçmiyor maalesef bu acı. Başkası tarafından olunca asla geçmiyor.

ckkrs Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Her vefat acıdır ama böyle şeylerde insan bin kat etkileniyor psikolojisi bozuluyor, atamıyorsun uzun süre uzerinden.

@“Goat”#p1123384sagolun aynen günlerdir aklımdan gitmiyor geceleri uyuyamıyorum artık

ckkrs Başınız sağolsun çok üzüldüm ne olursa olsun böyle vahşice öldürülmesini kınıyorum Allah sabırlar versin aralarında ne yaşandıki öldürdü acaba

ckkrs başıniz sağolsun Allah sabır versin. Benimde kuzenimi boşanma aşamasında olduğu kocası olcak cani kızının gözü önünde defalarca bıçaklayarak öldürdü temmuzda 3 yıl olcak.. ağırlaştırılmış müebbet yedi ama kuzenim boş yere öldü maalesef Allah böyle insanları yok etsin…

@“Pinkoooo”#p1123640sagolun bende tam bilmiyorum çok sık gorusmuyorduk duyduğum kadarıyla eşiyle anlaşmazlık şiddet vs varmış heralde eşide abisine demiş abiside çekmiş vurmuş

arman sağolun aynen öyle o kadar bozulduki ortam ne söylesek başımıza geliyor ağzımı acamiyorum artık