piyangobileti Kekillikamisci kolay istiyorsanız bulgur pilavı patates havuç bezelye karışık yemek yapın bence kolay da sizi bilemiyorum
Moonlight_ Kekillikamisci kizzz makarnayi az hasla bi tarafta kiymayi kavur domates sos baharat ekle sonra birlestir makarnayla kiymayi borcama biraz dök rendelenmis kasar serp sonra doger kismini dök yine üzerine besamel sos ve peynir tamam sür firina üzeri kizarasiya kadar 🤣
nurozttrk Kekillikamisci valla ailecek grip olduk bir çorba yaptım ve karışık kızartma yapcam yanına da Salata yaparım tamam
Moonlight_ Zamansiz_ Domates soslu kabak spagetti yanina yogurt tavuk gögüsünden sote yanina basmati reis ve salata Firinda köfte sebzeli falan 😅
Zamansiz_ Moonlight_ inanirmisin onceki gun yaptim ya firin ya airyfry elimden ne cekio🥲 sinitzel makarna sozlu soslu boyle hayaller hayatlar 🙃
Askkadini Nietzsche ben mantarı çok severim ama yemeklerde tadını alamıyorum o yüzden tek pişiriyorum mantarı
Moonlight_ Kekillikamisci valla yorucu degil ya aaaa bi yandan makarna haslanirken diger yandan kiymayi kavur sogan domates sos baharat koy ikisi bir olur hemen sonra firina sürüp beklicenn 😅