kleopatranizzz Kekillikamisci Kısır,Kıbrıs tatlısı,amerikan salata,kıymalı börek,patates salatası,havuç tarator,kuru patlıcan, biber dolma sarma. Bunları yaptım kanka ama şimdiden ben Pert gjfjfj
Kekillikamisci kleopatranizzz bizde gelekmiiiğ neler yapmışsın böle 🤌🤌🤗🤗 benim komşum olsana sen 🤪🤪🤤🤤🤤🤗
Bsrkaya kleopatranizzz kızzz Amerikan salatası neeeee o türk usulü Rus salatasidirrrr sjsjsjs birdee Rus salatasi yapmışsın patates salatası niye yaptınn salata asına yattı misafirlerr birdeeee kısırrrr 😂😂
kleopatranizzz Kekillikamisci Ayyy koşunn geliin ne güzel olurdu ♥️ valla asko yapması birsey değilde çocuklarla zorlanıyor insan
HurremSultan Kekillikamisci patates püresi sade pirinç pilavı mantarlı korili tavuk sote Dünkü menüm bugüne de kaldı fazla yaptım 😁😁😁
Bsrkaya HurremSultan Dün bende Büsra’nın Tavuk dünyası yapmıştım , o kadar lezzetli olmustu ki 😍 isterdim bugüne de kalsın 🥴
Bsrkaya Kekillikamisci Bugünki menüm 🍽️ ♦️Arpa Şehriyeli Sirkeli Çorba ♦️ Pırasa Yemeği ♦️ Mısırlı pilav ♦️Magnolia