Medusa ay yok yok kesinlikle 1 dk değil baya bi uğraştım kalkmak için. Uzanıyorum şu an bir sıkıntı çok şükür, ama bir süre tek kalamayacağım sanırım

bukii27 ben de okuyacağım artık uyumadan önce, bayağıdır olmuyor diye rahattım 😩 benim de küçük kur an ım var annem hamileyken karnına bağlamış bana verdi

eeeyaniii muhtemelen uyku felci geçirdiniz yorgunluk ve uykusuzluktan oluyor bende bekarken yaşardım. aynı dediğiniz gibi oluyordum İhlas suresi okumaya başladım anda geçerdi ayetel Kürsi İhlas suresini oku yatmadan önce görmezsin canım

flankes hiç yorulacak şeyler yapmıyorum ki hamilelikten bilmiyorum ya. Artık okumadan duramam zaten odaya bile geçesim gelmiyo şimdi.

eeeyaniii Yok kız yarım saat olamaz😂 Ben çok yaşadım, araştırdım vs sadece korktuğun için çok uzun sürdü gibi geliyo

Medusa bi 5 dk falan diyelim o zaman 😂 allah korusun tekrar yaşatmasın ya

eeeyaniii ay evet evet anlıyorum seni yatmak sürmezdim bu yüzden ama bunları okursan kafan rahat uyu ❤️

eeeyaniii bana normalde oldu bir kaç kere ama kalp sıkışınca felan oluyormuş canım biz öyle hissediyoruz Ayetel Kürsi okuyup yat ☺️

Tonight_00 valla bu seferki çok değişik ve uzun sürdü öyle hissettim. Öyle yapacam artık 🥹

eeeyaniii çok geçmiş olsun, yatmadan Ayatel kürsi okuyun, size iyi gelir. 🌹