enerciiiii lidyaaa__ İnternet sitesi olması artık güven vermiyor maalesef çok kolay çünkü Bi İnternet sitesi açmak insanlar dolandırmadan için herseyi deniyor trendyol ve bilindik markalar olmalı gerçi trendyol gibi duruyor foto da öyle değil mi
lidyaaa__ enerciiiii Yok trendyol değil Instagram sitesi ve internet sitesi var, ayakkabılar trendyoldnn
lidyaaa__ enerciiiii Uzun topukluyla düğüne olur belki ama bayram da uzun giyemem yürüyerek çok geziyoruz ☺️
lidyaaa__ melaykeeee Yorumlara kapalı canım, bu ceketin sitelere göre fiyati değişiyor bu sitede 500 diğerlerinde 600 800 arası. Şikayetlerin çok olduğunu nerden gördün aşkım ? bilmiyorum güvenilir mi tereddüt ettim şimdi 😂
melaykeeee lidyaaa__ https://www.sikayetvar.com/mi-via-butik-miviabutikcom/mi-via-butik-miviabutikcom-online-alisveriste-beklenmedik-sorunlar Google’dan baktım butiğe önüme direk şikayet sayfası çıktı
enerciiiii lidyaaa__ pahalı da yani insan güvenemiyor TİSK alma benzerini bulmaya çalış illaki bulursun bu tarz
lidyaaa__ Pinkoooo Bı kızım bı oğlum var geçen yıl spiralle hamile kalmıştım bı kurtajim var bir hafta önce de boş gebelik oldu kürtaj oldum 🥲