lidyaaa__ Pinkoooo Aşkım ben pantolon la kombin yapicam lacivert ceketin altına lacivert pantolon alırsam saçma olur çok riskli geliyor o renk, ayakkabılarin hepsini beğendim keşke hepsini alabilsem 😅
ikiprensesannes lidyaaa__ lidyaaa__ bu çok güzel bide yüksek topuklu olan ayakkabı güzel tabi o renkler olmaz uyumlu rengi iyi olur sanki
lidyaaa__ ikiprensesannes İlk baştaki bej ayakkabınin modelini aşırı beğeniyorum ama onunla yeşili kombin yaparım bej pantolon la boyum kısa olduğu için yüksek topuk giyerim, lacivert te çok şık offf 🤕
melaykeeee Ben olsam lacivert ceketi alırdım altına siyah ayakkabıları efsane olur ay bayıldım bende bakayım bu siteye 😍😍
enerciiiii lidyaaa__ boyun fazla uzun olmadığı için bu tarz ceketler boyunu kızmaz mi s3nce daha dar kesim olsa daha güzel olabilir siyah ayakkabı favorim evet alışılmış birsey siyah giyinmek ama çok şık
lidyaaa__ enerciiiii Uzun topukluyla düğüne olur belki ama bayram da uzun giyemem yürüyerek çok geziyoruz ☺️
melaykeeee Aşkım bu butiğe baktım ben güvenilir mi acaba ?? Şikayetleri çok parayı alıp ürünü yollamıyorlarmış
lidyaaa__ melaykeeee Yorumlara kapalı canım, bu ceketin sitelere göre fiyati değişiyor bu sitede 500 diğerlerinde 600 800 arası. Şikayetlerin çok olduğunu nerden gördün aşkım ? bilmiyorum güvenilir mi tereddüt ettim şimdi 😂
enerciiiii lidyaaa__ İnternet sitesi olması artık güven vermiyor maalesef çok kolay çünkü Bi İnternet sitesi açmak insanlar dolandırmadan için herseyi deniyor trendyol ve bilindik markalar olmalı gerçi trendyol gibi duruyor foto da öyle değil mi
melaykeeee lidyaaa__ böyle yerler dolandırıcı olur sen trendyolda bildiğimiz sitelerden al aşkım az parada değil şimdi yazık günah boşa gitmesin
lidyaaa__ enerciiiii Yok trendyol değil Instagram sitesi ve internet sitesi var, ayakkabılar trendyoldnn