Elisam2022 Kızım yengeç benim de. Ben akrep. İnatçı, cinsellige düşkün, kindar, sadık bir insanım. Eşim terazi ama hiç burcuna bağlı değil valla. Evine karısına çocuğuna bağlı, sadık, cefakar fedakar hepsi birden ne varsa dgdh
kleopatranizzz Moonlight_ Korkma aşkım ben seviyorum onun bu hallerini. Mesela sabah uyanır uyanmaz pijamalarını değişmemizi ister banyoya gider elini yüzünü yıkar, saçlarıni tarar ,dişler fırçalanır en son parfüm sıkıp çıkar banyodan ahhahaha 🤣😅
ebrarsevgi nurozttrk hiç anlamam burçlardan ama 22 Haziran dogumluyum ikizler oluyo galiba ama özellikleri hakkında hiç bilgim yok 🤗
Moonlight_ kleopatranizzz ay bu dediklerini benimkide yapiyordu simdi okula gidiyor iyice bi sey oldu kiyafeti kendi secer ben hazirlayinca bazen anne bun kazagi yarin bu pantolonla giycem bugün bunu giycem der 🤣 saclarini yapar parfümünü sIkar öyle gider okula 🤣
yeso nurozttrk benim eşimde başak titizlikle alakası yok. İlk evlendiğimizde çok titizdi sürekli bana kızardı dikkatli ol diye şimdi fazlasıyla sorumsuz 😅🤷🏼♀️
yeso nurozttrk koç burcuyum. Sinirli Bencil bazen. Cesur Deli dolu eğlenceli gezmeyi çok sever Sadık merhametli bazen gamsız 🤭
nurozttrk ikiprensesannes akrep mi Allah korusun aboo ne duygusal kiz abim akrep sinirli sinsi sessiz
ikiprensesannes nurozttrk sinsiliği beceremiyorum ben 😂sinir bendede var sessizlik no no oda yok demek ki bütün akrepler aynı değilmiş biz yavru akrep oluyoruz zararsız olanlardan 🤣